Hogyan állhatnék bosszút apámon?
Szerintem nem jó ötlet. Es szörnyű, hogy anyukád igy jart, ilyen helyzetbe került, de attól még az apukád maradt! Nem teged hagyott el. Viselkedj felnőtt módjára és ertsed meg, hogy talán jobb igy, mintha folyton veszekednenek. Mindenkit megvisel a szakítás, anyukad fog talalni egy számára jobbat! Ne bantsad apukadat.
Tamogassad anyukadat, gyerekkent ez a kotelesseged.
Az én szüleim is elvaltak. Hasonló történet.
Szerintem nem jo otlet ebbe gyerekkent beleavatkozni.
Ha apad elhagyott titeket,barmennyire is nehez ezt neked elfogadni,ott reszben az anyad is hibas valamilyen szinten mert egy kapcsolatban ritka hogy csak az egyik fel hibas,valamiert elhagyta anyadot. Jo most azt mondod,hogy egy masik no miatt de ha nem lett volna gond a kapcsolatulban akkor nem nezett volna mas no utan.
Barmennyire nehez is,probald megerteni,probalj megbocsajtani neki es tartani vele a kapcsolatot mert megiscsak az apad.
Mindenkivel egyet értek!
Nem bantasbol, de anyukad forduljon szakemberhez-phszihologushoz, mert akarmekkora a fajdalma olyan törést okoz benned is ezzel a viselkedessel, ami, nagyon káros mind 3tokra.
Nem fordulhatsz apukad ellen, anyukad csalódott, megbantott, kisiklottak a dolgai, de nem teheti ezt meg a gyerekével, hogy akar tudatlanul is az apja ellen hangolja a gyermeket. Kerjetek segitseget! Segitseget a "gyász" feldolgozasaban!
Nem, nem lenne jó megfúrni. Ha így döntött apád, nem fog anyádhoz visszatérni, azért mert te beleavatkozol. Az érzelmeket nem lehet befolyásolni. A másik dolog az, hogy ez a szétválás anyukádra és apádra tarzozik. Persze, hogy szomorú anyád, ha ő még szereti, el kell gyászolnia a kapcsolatukat, ahhoz pedig idő kell.
Veled viszont tartani szeretné a kapcsolatot apukád, az jó.
Elvált anyaként írok:
Apádat egyelőre hanyagold, ha ennyire haragszol rá. A kapcsolatát is hagyd, mert csak anyádat szívatod ezzel is: mindenki azt fogja hinni, hogy ő nevel ellene. Ha a kapcsolatuk xar, nélküled is szétmennek, ha nem, úgy is együtt maradnak.
Anyád most egy gyászfolyamaton megy át. Támogasd, érezze, hogy te mellette vagy, ti ketten megoldotok mindent. Hallgasd meg ezerszer, akkor is, ha unalmas. Lehet, hogy egyik nap sír, a másik nap túláradóan boldog. Azzal sincs baj. Most pár hétig szinte minden lesz, hagyd rá.
Ami fontos: mozdítsd ki! Vidd el szabadtéri rendezvényekre, van egy csomó ingyenes. Üljetek ki egy teraszra üdítőzni. Ne hagyd, hogy eltemesse magát a lakásban.
Idővel vagy jól érzi magát egyedül, vagy elkezd ismerkedni. De ez még idő kérdése.
Viszont: azt el kell fogadnod, hogy neki is az a legjobb, ha apád ezek után nem megy vissza. Soha nem lenne olyan, mint régen.
Lehet, hogy nem volt baj, csak apukad unta a banant, de ez van.
Ettől nem lehet visszazsarolni.
Anyukad probalja feldolgozni, akar szakemberrel. Es nyugidtsn bepasizhat
A volt szomszedom 65 felett is bepasizott, pedig eleg trampli. De masok is meg idosebben is.
Ha latna, hogy kell masnak, talan elhinné, de most eleinte normalis, hogy igy erez
Latod,errol beszeltem4-es valasz.
Nagyon sajnalom.
Van olyan,hogy latszolag jol elnek es megsem.
Egy kapcsolat nem mindig attol jo,hogy nem veszekednek vagy attol rossz mert veszekednek,sok mas problema is lehet.
Es ne ugy fogalmazodjon meg benned ez az egesz,hogy apad “titeket” hagyott el. Teged nem hagyott el csak nem tudott anyaddal elni,ezert anyadat sem hibaztasd ugy ahogy apadat sem kene hibaztatni. Megertelek es igazad van,hogy ez nem jo de nem tudsz semmit tenni,foleg nem haraggal vagy bosszuval,azzal csak rontod a helyzetet es kinozod magad.
Probalj mindkettovel jo viszonyba lenni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!