Hogyan állhatnék bosszút apámon?
Haat:( 10-es vagyok
Nem akarlak bantani de ebbol az jon le,hogy az anyad teged probal manipulalni,hogy keresztbe tegyel apadnak es ha apad nem jon vissza akkor neked se legyen jo kapcsolatod vele.
"de tényleg olyan volt mintha minden rendben lenne"
lehet a gyerekük vagy és velük élsz, de hidd el, a kettőjük kapcsolatába te nem látsz bele
"anya is ezt mondta"
tehát anyád se látta hogy valami nem oké. kommunikáció hiánya, az ilyen kapcsolatok halálra vannak ítélve
"Aztán ez így hirtelen jött a semmiből, apa egyszercsak bejelentette egy vasárnap reggel, hogy aznap elköltözik"
ha minden oké, akkor nem lép le. tehát valami baj csak volt.
tl;dr nekem semmi közöd a kettőjük kapcsolatához. ne szívass meg senkit, ne állj bosszút senkin. te jönnél ki rosszabbul belőle
Apám is lelépett 8 éve egy másik nővel. Nálunk sem volt soha 1 hangos szó sem. Nem látsz bele a kapcsolatukba, nem tudod mi vezetett idáig és milyen volt valójában a kettőjük viszonya.
Amikor apám elment, akkor beszélgettünk anyuval és mondta, hogy évek óta semmi sem volt rendben, ő már 1x válni akart, de akkor apám azt mondta, hogy próbálják meg helyrehozni. Én erről nem tudtam, sok olyan dolog lehet amiről te sem tudsz.
Ha ennyire haragszol apádra, akkor ne találkozzatok egy ideig!
"Csakhogy apa egy másik nőt választott helyettünk."
"Apa próbálja velem tartani a kapcsolatot"
Tehát nem helyettetek, csak édesanyád helyett. Veled próbál kapcsolatban maradni. Nem tudod, hogy mi volt a háttérben, ne avatkozz bele kettejük kapcsolatába.
Mit szólnál, ha ők fordítanák ellened a majdani menyasszonyod, mert valami nem tetszik benne?
#11: Ennek az elvárásnak ne akarj megfelelni, mert neked se lesz jobb tőle, anyádnak se, és úgy általában senkinek.
Nekem nagy lökést adott az egyedül újrakezdésre, mikor a fiam elmondta, hogy tartani akarja az apjával a kapcsolatot, de azért haragszik is rá, és nem akarja, hogy visszajöjjön. Mintha levette volna azt a terhet, hogy miatta is, érte is újra kell egyesítenem a családot. Könnyebb volt elengedni.
Az meg neked lesz nehéz, ha úgy érzed, hogy köteles vagy őket utálni. Ők meg x éve együtt lesznek. Minden közös program után bűntudatod lesz, ha jól érezted magad.
Egy kicsit próbáld anyád terelgetni, hogy jobb lesz nektek ketten. Pl. én dafke elvittem a gyerekeket olyan programokra, amire a volt férjemmel sose lehetett menni. Azt főztem, amit ő nem szeret. Összekevertem a paprikás csirkét a tejföllel és a tésztával, mert mi úgy szeretjük, de miatta mindig külön kellett a hűtőbe tenni. Hagytam, hogy a lányunk levágassa a haját. Kicsit gyerekes, de jól eső apróságok.
Segítettek túllépni a múlton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!