Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan állhatnék bosszút apámon?

Hogyan állhatnék bosszút apámon?

Figyelt kérdés
Itthagyott minket egyedül, anyát és engem, elköltözött tőlünk, anya teljesen tönkrement azóta. 52 éves, azt mondja ő már úgysem kell senkinek, neki apa volt az igazi, nem kell neki soha senki más. Csakhogy apa egy másik nőt választott helyettünk. Apa próbálja velem tartani a kapcsolatot, de én eléggé haragszom rá. Arra gondoltam valahogy megfúrhatnám az új kapcsolatát, hátha akkor visszajönne, akkor anya is jobban lenne. Szerintetek ez jó ötlet? Volt már valakinek ilyen az életében? Adjatok valami tanácsot.
2021. jún. 22. 14:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%
Apád nem szerette már anyádat, anyád meg még szereti őt, ennyi az egész. Mi lenne, ha nem csak apád, hanem te is meg anyád is felnőttként viselkednétek? Apád elment, mert anyád már nem kellett neki. Attól függetlenül te még kellhetsz neki. De apád is még mennyi, 50-55 éves? Ne kelljen már anyád mellett leélni az életét, mert neked az "jobban esne". Egyszer te is elmész majd a háztól, tán apádnak akkor is anyád mellett kellene szenvednie? Viselkedj felnőttként. A szüleid két felnőtt ember. Anyádnak túl kell lépnie rajta, ahogy neked is, és nem kis kigyóként áskálodni apád új kapcsolatában, mert garantálom hogy akkor te sem kellesz neki többet.
2021. jún. 22. 16:28
 22/26 anonim ***** válasza:
67%
Ilyesmivel ne próbálkozz, nincs értelme! Ha ennyire utálod a fatert, akkor inkább szakítsd meg vele a kapcsolatot, vagy ellenkezőleg, jól húzd le anyagilag.
2021. jún. 22. 16:40
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Bosszu nem old meg semmit.
2021. jún. 22. 22:53
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Hááát innen nehéz ezt átlátni,de több dolog is lehet.

Apád és anyád évek óta csak éltek egymás mellett mint kolesztársak és apádnak ez nem volt elég míg anyádnak igen. Apukád közben már mással járt,de biztos ami biztos alapon addig otthon élt amíg nem volt tuti a másik csaj ezalatt:

- egyikük sem tett semmit a kapcsolat javításáért

- anyád szeretett volna tenni érte, de apád már nem

- apád szeretett volna tenni a jobb házasságért,de anyukád nem akarta belátni

- szimplán megtalálta az igazi lelkitársát és ezért lépett

Bármelyik is igaz, ha közben már csalta anyádat akkor az tényleg nem volt fair,viszont az sem egészséges ha csak azért maradnak együtt, mert egyrészt te ott vagy és azért mert mégiscsak házasok és bár nem szeretik egymást azért egy fedél alatt élnek, te sem gondolhatod, hogy ez a boldog élet alapja.

2021. jún. 22. 23:14
 25/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem túl jó ártani másoknak hidd el , attól a te anyukádat nem fogja újra megszeretni, hogy te esetleg szétszeded a mostani párjától. Elmondom, ha szétszeded őket , akkor talál egy másik nőt.Tudom hogy most nehéz ezt megértened, de ha felnőtt leszel, neked is lesz kapcsolatod, házasságod és az is lehet hogy te is elválsz. Vagy majd élsz valakivel boldogtalanul a gyerek miatt, van ilyen sajnos hogy egy idő után már nem szeretjük a másikat és nem tehetünk róla.
2021. jún. 22. 23:47
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez lesz nálunk is. Itt én vagyok az apa. Anyuka mit sem sejt, nem látja, hogy nincs szerelem a részemről, mert az ő érzelmi világa az enyémhez képest aprócska.

Nincs min haragudj apádra. Nem volt boldog, te meg már elég nagy vagy, hogy tudd vele tartani a kapcsolatot. Én még azért nem megyek el, mert a gyerek 3 éves sincs. De ha 13 lenne, már rég elmentem volna.

Anyudhoz sose fog már visszamenni, ebben biztos vagyok.

Apud jót tett. Esélyt adott anyudnak is és magának is, hogy találjanak hozzájuk illő embereket az életeikben. Téged szeret, segíteni akar. Csak éppen nem éltek együtt. Nagy ügy. Én sem élek együtt olyanokkal, akikkel együtt akarnék.

Költözz hozzá talán. Jó lehet.

2021. júl. 3. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!