Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan állhatnék bosszút az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állhatnék bosszút az exemen?

Figyelt kérdés
5 évig voltunk együtt és most más nővel él! Van 2 közös gyerekmekünk 2 éves és egy 6 hónapos! 4 hónappal ezelőtt jöttem rá mikor Valentin napon hazajött egy kiszívott piros nyakkal! Nem tudom elviselni hogy ezt tette velem! A gyerekekhez hetente egyszer látogassa! Azon gondolkodtam hogy valahogy megboszúlom! Mi lenne a legfajdalmasabb számára?!
2021. júl. 22. 21:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz remélem hogy lesz ez valamikor könnyebb is,egyedül hagyni a sz*rba két gyerekkel még most se tudom felfogni.. nagyon bánt a dolog de az a durva része hogy a nőnek is van egy 3 éves gyereke, de más gyerektől elvenni az apját hogy a gyerekének lehessen na azért ez aztán szégyen
2021. júl. 22. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló volt nálam is. Nekem 11 és 4 évesek a gyerekek. Az exem új nőjének meg egy 5 éves van.

Azóta csak a nő gyereke létezik, csak őt viszi programokra, a saját gyerekei születésnapját is elfelejtette.

Provokál, mert fotókat küldd, hogy mikor hol járnak.

2021. júl. 22. 23:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt kellene kérdezned hogy állj bosszút, hanem hogyan állj talpra és zárd le magadban a dolgot. Utóbbitól lesz jobb az életed, nem a bosszútól.
2021. júl. 23. 00:59
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

Hát b.szod. Arról nem ő tehet, hogy ő volt a te első szerelmed. Másrészt meg már jó előre bosszút álltál rajta, hiszen nem véletlenül csalt meg. Gondolom legalább annyira remek lehet a személyiséged (ahogy a bosszúvágyból azt sejteni lehet), mint a helyesírásod.

Ahhoz neki már semmi köze, hogy te hogy dolgozod fel ezt magadban, szóval a bosszúállással csak még inkább vele foglalkozol, ahelyett,hogy abba ölnéd az energiád, hogy továbblépj felnőtt ember módjára. A gyerekek tolják ezt,hogy "elvette a ceruzám, ezért elveszem a kisautóját". Wow. És neked még gyerekeid is vannak. Jó példát mutathatsz...érzelmi megküzdésben mindenkép.... Szégyen.

2021. júl. 23. 09:19
 15/18 A kérdező kommentje:
14-es ! Köszi hogy lecsesztél gondoltam hogy lesz ilyen ember is na de mindegy ..lecseszni könnyebb mint pl.segíteni vagy inkább tippet adni hogyan vészelhetém át az ilyen helyzetet??!! Ha majd egyszer véletlenül ilyen helyzetbe leszel majd akkor át érzed hogy milyen nehéz is..de remélem hogy erre nem lesz rá alkalom.
2021. júl. 23. 09:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Az első szerelmednek két év múlva gyereket szültél. Mégis mire számítottál?
2021. júl. 23. 10:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező! "hogyan vészelhetém át az ilyen helyzetet?"

Csak nem ez volt a kérdésed!!

Te bosszút akartál állni azért, mert ő képes élni az életét nélküled, te meg nem.

2021. júl. 23. 22:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, tudom, hogy iszonyúan fáj, hogy más nővel látod a szerelmedet, de muszáj megbékélned ezzel, mert a gyerekeidnek (akik ugye az ő gyerekei is) és neked is ez a legjobb hosszú távon.

Nekik szükségük van az apjukra, és ha bosszút forralsz, ha valami gonoszságot csinálsz vele, azért, mert elhagyott, az csak neked és a gyerekeidnek fogaj megnehezíteni a kapcsolattartást az apjukkal, mert őj konfliktust generál.

Próbálj megnyugodni, és elfogadni ezt a helyzetet, és inkább arra koncentrálj, hogy hogyan alkalmazkodsz a gyerekekkel az új helyzethez, esetleg hogy hogyan alakítasz ki új párkapcsolatot.

2021. júl. 27. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!