Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menekítsem ki magam egy nárcisztikus kapcsolatból,ha függök a vele való szextől,mert az eddigi 40 évem alatt ő az egyetlen aki kielégíti minden eddigi rejtett perverziómat?
Természetesen minden csodásan indult,aztán jött az összes nárcisztikus vonás,mivel tanultam róla,így hamar felismertem.Gondoltam ok,majd időben kiszállok .
Na ez nem sikerült.10 hónapja tart,a szerelem az ő részéről ledegradálódott szexre.Teljes falat húzott onnantól,hogy egyszer kimondta,hogy szeret és,hogy így még soha nem érzett.
Miért vagyok vele? Mert 15 éve elváltam,gyerekek nagyok és olyan köztünk a szex ,hogy soha ilyen senkivel nem volt.Ebben az egyben tökéletesen össze illünk.Ő szadista(mily meglepő?) Én meg mazohista..imadjuk a beòltözős szerepjátékokat,a veszélyes szexet,a nyilt téren való lebukást..aaaa...mindent!Egyszerűen ettől függünk..igen ő is,mert ezeket a vágyait senki mem tudta teljesíteni.Minden nap amit nélküle töltök,szürke és unalmas..már a kommunikációnk is megalázó,úgy von maga köré falat,hogy rést sem hagy.Viszont ha együtt vagyunk,figyelmes,gondoskodó,gyengéd is tud lenni.Próbáltam sokszor elhagyni,megbeszélni vele az egészet,hogy a szex okés,de nekem nem elég.Próbáltam elhagyni de akkor meg keres..szégyenlem magam a saját gyengeségem miatt.Nem akarok egy ilyen megalázó kapcsolatban maradni,mert így az esélyt is elveszem magamtól,hogy találjak valami rendes pasit.De neeem megy! 10 kilót fogytam az elmult 2 hónapban.Kérlek ne dobjatok rám rögtön követ,olyan irjon aki volt hasonló helyzetben.Kérlek,segítsen valaki! Már òngyilkos gondolataim vannak.Van élet utána is? De hogy éljem túl a szakítást?
Ha 10 kilót fogytál, gondolom, volt miből...
Milyen pasik hívnak téged, milyen fotózásra?:D
tudnád hány nő gondolja magát szupermodellnek, mert néha egy fasz rájuk ír fészbukon, és közli, hogy csinálna róluk pár képet.
sajnos az internet miatt, az embereknek elkocsonyásodott az agya. nem tudnak különbséget tenni már dolgok között.
"nem a külsőm a téma"
teljes szereptévesztésben van a manci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!