Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két foglalt ember között is lehet kémia? És mik a "rejtett" jelei
Ha valaki tudja ennek a rejtvénynek a megoldását, írja már meg nekem is privátban, légyszi! :) Mert ugyanebben a szituban vagyok, hogy érzem, van valami, pedig nem lehetne. Mindkettőnk foglalt, még egyikünk sem házas, a jeleket én csak "fogadom", nem reagálok rájuk semmit, de provokál...nagyon provokál. A tekintetemet, ha egyszer elkapja, percekig nem is ereszti, beszéd közben sem. Feltűnik neki, ha fodrásznál voltam, baromi lelkes, bármit csinálok, de közben meg bsztat is sokat, ha úgy van. Indok nélkül tök hosszan tud nekem dumálni kb. a semmiről, sokszor billegve a szakmaiság határán...(igen, együtt dolgozunk)
Ja és igen, kérdező, ilyen jelekből tudhatod, hogy van valami. Mert a sok jel egymáson gyanúsan nem véletlen, engem csak az érdekelne, hogy mit lehet ellene tenni, hogy a dolgok ne fajuljanak el.
Szerintem már a másik tekintetében is nagyon látható
Az ahogy egymás szemébe néztek
Ha figyel az ember még kívülállóként is észreveszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!