Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki együtt élt/járt egy rejtett nárcisztikus nővel vagy férfivel?

Figyelt kérdés
Fontos, hogy rejtett nárcisztikussal. Mesélnétek róla?
2020. ápr. 7. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Jelen.

Most is együtt élünk, bar külön.

Mire vagy kíváncsi?

2020. ápr. 7. 18:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Mindenre. Bármire. Hogyan viselkedik? Mik a tipikus jelenségek? Hány évesek vagytok? Férfi vagy, vagy nő? Akár privátban is, ha van, volna kedved, indíttatásod írni róla.
2020. ápr. 7. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Mit értesz az alatt, hogy rejtett?

Jártam nárcisztikus férfival, de azt nem tudom, mi számít rejtettnek.

2020. ápr. 7. 18:36
 4/9 A kérdező kommentje:
A fogalmat nem én találtam ki, így ismert. Az a fajta, aki inkább csenddel ver, olvass utána, ha érdekel, nehéz lenne itt osszeszedetten leírnom.
2020. ápr. 7. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem ismert így ez a fogalom. Legalábbis a szakmai berkekben nem. De mesélj még. ;)
2020. ápr. 7. 19:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Nah, milyen mázli, hogy szakmabeliek is követik ezt az oldalt. Ha ilyen okos vagy, akkor akár le is kophtasz, foleg ha még a google-ig sem jutottál el.
2020. ápr. 7. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Ne akarj ilyet ismerni mert egy szörnyeteg.

Csenddel ver? Az elején. Aztán már nem csak csenddel...

Az alapgondolata, hogy ott kell bántani ahol a legjobbak fáj.

Rendszeres a szóbeli lealazasa, bejelenti ha nohoz megy. Azt is elmeséli hogy miket mondanak neki a nők.

Nagyon pletykás, és az egész élete egy titok. Teljesen bele van örülne a titkaiba.

Természetesen neki nincsenek titkaim, nem is lehetnek, hiszen éjjel nappal felvételre van állítva a teloja.

Mindent felvesz.

És fenykepezget állandóan. A szennyes ruháitól kezdve, ahogy alszok, mindent.

ha ők kitakarítottam a fürdőt, és egy sampont nem úgy teszek vissza hogy tökéletesen álljon, akkor már fényképezi milyen béna vagyok.

Rettentő agresszív lett, nem tűri az ellentmondást.

Bekamerazta a házat meg az autót.

Mindent figyel.

És van egy csomó követője, hiszen az emberek szeretik, mert nagyon kedves velük. Túl kedves. És segítőkész.

Az egy dolog hogy a szomsz3dasszonyt K...li, de minden percemroll beszámol az is ennek. Már amit lát vagy hall.

Buntiket is kaptam. Amilyen virágokat szerettem, azt tönkre tette, a többit szépen locsolta. Elzárta a meleg vizet.

Van még egy pár példa...

Gyűjtögetni is szeret. Pl egy csizmamat, meg egy nacimat 3 éven keresztül dugdosott.

Csak úgy eldugta.

2020. ápr. 8. 07:18
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem rejtett bocs
2020. ápr. 8. 07:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia, van egy csoport Facebookon, ahol sok ilyennel találkozhatsz.

Ha gondolod, megadom

2020. ápr. 8. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!