Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki együtt élt/járt egy rejtett nárcisztikus nővel vagy férfivel?
Jelen.
Most is együtt élünk, bar külön.
Mire vagy kíváncsi?
Mit értesz az alatt, hogy rejtett?
Jártam nárcisztikus férfival, de azt nem tudom, mi számít rejtettnek.
Ne akarj ilyet ismerni mert egy szörnyeteg.
Csenddel ver? Az elején. Aztán már nem csak csenddel...
Az alapgondolata, hogy ott kell bántani ahol a legjobbak fáj.
Rendszeres a szóbeli lealazasa, bejelenti ha nohoz megy. Azt is elmeséli hogy miket mondanak neki a nők.
Nagyon pletykás, és az egész élete egy titok. Teljesen bele van örülne a titkaiba.
Természetesen neki nincsenek titkaim, nem is lehetnek, hiszen éjjel nappal felvételre van állítva a teloja.
Mindent felvesz.
És fenykepezget állandóan. A szennyes ruháitól kezdve, ahogy alszok, mindent.
ha ők kitakarítottam a fürdőt, és egy sampont nem úgy teszek vissza hogy tökéletesen álljon, akkor már fényképezi milyen béna vagyok.
Rettentő agresszív lett, nem tűri az ellentmondást.
Bekamerazta a házat meg az autót.
Mindent figyel.
És van egy csomó követője, hiszen az emberek szeretik, mert nagyon kedves velük. Túl kedves. És segítőkész.
Az egy dolog hogy a szomsz3dasszonyt K...li, de minden percemroll beszámol az is ennek. Már amit lát vagy hall.
Buntiket is kaptam. Amilyen virágokat szerettem, azt tönkre tette, a többit szépen locsolta. Elzárta a meleg vizet.
Van még egy pár példa...
Gyűjtögetni is szeret. Pl egy csizmamat, meg egy nacimat 3 éven keresztül dugdosott.
Csak úgy eldugta.
Szia, van egy csoport Facebookon, ahol sok ilyennel találkozhatsz.
Ha gondolod, megadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!