Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek normális a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a párom?

Figyelt kérdés

Miután megengedte, hogy hozzáköltözzek, furcsasagokra lettem figyelmes. Pl a falon ott díszelgett hónapokig az exe szerelmes levele, a zuhanyzóban hónapokig ott volt a szappanja, én nem nyúltam hozzá, kíváncsi voltam, meddig vár vele. Aztán nemrég kerestem valamit a szekrényben, és megláttam egy átázott dobozt. Gondoltam kiborult valami. De nem, tele volt szexjátékokkal, műbrokikkal, bilinccsel. Az autójában is megtaláltam a csaj nyaklancát, azt azonnal kidobattam vele.

Miért csinálja ezt? miért nem szabadul meg ezektől magától, miért kell NEKEM felhoznom ezt?

2021. júl. 12. 15:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Mert valószínűleg még nem engedte el teljesen..

Szerelmeslevél a falon, durva..

2021. júl. 12. 15:05
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem normális a srác.

De te sem, ha így belementél a kapcsolatba!

2021. júl. 12. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak esetek, ahol elfogadhatónak tartom egy extől kapott tárgy megtartását, pl. nekem is van egy-két hűtőmágnesem, amit korábbi páromtól kaptam, de nem a kapcsolatunkhoz köthető, sima hűtőmágnes mert tudta, hogy gyűjtöm ezeket, ezért maradt a hűtőszekrényen.

De szerelmeslevél a falon? SZEXJÁTÉKOK? WTF? :D

Én eléggé liberális vagyok szexjáték tekintetben, de attól a gondolattól konkrétan felfordul a gyomrom, hogy előző párral használt szexjátékokat tárol a párom.

Hogy ezt miért neked kell ezt felhozni, nem tudom, de kénytelen leszel vele megbeszélni ezeket, mert ez nagyon durva.

2021. júl. 12. 15:19
 4/11 A kérdező kommentje:

És az mennyire ok, hogy valentin napon azt a bon-bont adta nekem, ami nem kellett az exének? Majd megkérdezte, h kell-e nekem egy órias plüsssfigura...később arrol is kiderült, h az exnek vette.

Akkor szintén valentin napra kaptam egy parfümöt, amiről kiderült, h az exe ugyanazt az illatot használta, azért tetszett neki.Szerintetek nagyon hisztis vagyok?

2021. júl. 12. 15:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Nyilván, ha az elején kiderültek volna ezek, akkor könnyebb lenne. Nehéz csak úgy elvágni a ragaszkodást, mert nagyon akartam őt, de így elég kiábrandító ez az egész
2021. júl. 12. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem hisztis vagy, egyszerűen pofára estél. Szerelmes az exébe, te az ő PÓTLÉKA vagy sajnos.

A ragaszkodás majd elcsitul, dolgozz azon, hogy tovább tudj lépni, idővel menni fog.

2021. júl. 12. 15:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig az exét szereti, nem lépett túl rajta és téged az exére akar hasonlítani, hogy pótoljon vele. Nem normális. Dobd ki a francba. Te csak pótlék vagy számára
2021. júl. 12. 15:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked most azt kene eljatszanod, hogy az exe vagy es minden ott folytatodik, ahol vele abbahagyta. Az biztos, hogy nem rad vagyik, hanem egy elkepzelt nore. Toled azt varja, hogy felelj meg ennek az elkepzelesnek.
2021. júl. 12. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy komplett! Miért alázod meg önmagad??? A pasikádnak megint van ingyenszex, mivel te biztosítasz neki. Velem ezt soha senki nem tudná megcsinálni! Azért ennek a dolognak van mondanivalója... Mondjuk a tisztelet hiánya? Te egy ilyen emberre bízod önmagad? Legyen tartásod, tanuld meg értékelni önmagad! Mondom ezt férfiként.
2021. júl. 12. 17:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Van probléma, bőven.
2021. júl. 12. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!