Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt párom kerül. Ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt párom kerül. Ez normális?

Figyelt kérdés

Felnőtt emberek vagyunk. A volt párom 44 éves, intelligens értelmes ember. Egy éve külön váltak útjaink. Nem haragban váltunk el. Októberben találkoztunk, együtt ebédeltünk. Azóta nem beszéltünk. A múlt héten pedig összefutottunk az utcán, ő egy kávézó teraszán ült, én a kávézó utcájában sétáltam. Amikor meglátott eltakarta az arcát, elfordult, majd bement a kávézóba. Egy köszönésre sem méltatott. Mi történhetett vele?

Jártatok már így?

Már bánom hogy nem mentem utána. Már azt hittem túl vagyok rajta, de ez most rosszul esett.

2020. jún. 22. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
1 évvel a szakítás után neked ő senkid.
2020. jún. 22. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mikor még suliba jártam az egyik exbarátnőm az osztálytársam volt még két évig. Éretten megdumáltuk, hogy köszönünk egymásnak nincs harag stb.

Ő kezdeményezte a szakítást mégis a köszönés helyett inkább elfordult az első alkalommal, és a következő 2 évben maximum 3 mondatot szóltunk egymáshoz. Hogy miért? Ki tudja...

2020. jún. 22. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy neki így könnyebb feldolgozni a történteket, és próbálja leplezni az érzéseit, vagy fél, hogy újra kötődni kezdene hozzád. Érthető, hogy felgyűltek benned a miértek, de nem tudom, mennyi értelme és esélye lenne annak, ha megpróbálnád kideríteni az igazságot.
2020. jún. 22. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy két ember kulturáltan tudja megbeszélni a szakítást, még vannak érzelmek. Van, aki egyszerűen nem tudja, hogyan kezelje a másikat a továbbiakban. A volt párod is ilyen ezek szerint. Szerintem egy régi szerelemmel találkozni felkavaró dolog. Van, akivel fáj találkozni, van, akivel inkább kellemetlen. A volt párod részéről persze nem valami elegáns dolog, de ha még érez irántad valamit, akkor ilyenkor nem teljesen ura ám önmagának.
2020. jún. 22. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Mi közöd neked már hozzá? Megbántad a döntésed? Érdekel valakit?

Én is felvettem 30M hitelt, megbántam, jajj most mi lesz. Elmondjam? Semmi, vállalom a felelősséget/kötelességet.

2020. jún. 22. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd, zárd le. Nincs már közötök egymáshoz.
2020. jún. 22. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!