Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Normális a párom volt felesége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a párom volt felesége?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt párommal. Elvált, van egy 6 éves kisfiúk. Sokat van nálunk a kissrác, nincs beszabályozott láthatas...

Nos az anyjával kb 2-3 hónap után találkoztunk, de csak pár percekre míg hoztuk vittük a gyereket. Aztán jött a gyerek szülinapja, meghívott minket is. Azóta néha ír nekem is facen, ha megyünk behív kávézni, úgy beszél velem mintha valami barátnője lennék. Voltunk pl hármasban már fagyizni, játszon a gyerekkel... A párommal is olyan haveri a viszonyuk... Vett ajándékot is nekünk, Karácsonyra, sőt szülinapomra is kaptam virágot csokit, persze úgy hogy a kissrác adta át. De reggel elsők között volt aki írt hogy boldog szülinapot kívánnak. Imádokolja a képeink...

Zavar már kicsit. Nem tudom settenkedik e valamiben. Vagy valami probléma lehet e a fejében. Amúgy van párja egy fél éve kb. Barátai is vannak. Nem értem miért rám van szüksége.

2020. jún. 5. 23:36
1 2 3
 1/23 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
95%

Szerintem meg tok normalis a no. Rendes, kedves.

Te meg paranoias vagy.

A volt ferje lehet elete legjobb baratja maradt, es ha neki te fontos vagy, az exnek is az leszel, es probal rendes lenni.

2020. jún. 5. 23:41
 2/23 anonim ***** válasza:
88%

Van egy 6 éves kisfiUk! Rövid u! A kisfiúk, az többes szám.

És szerintem normális.

2020. jún. 5. 23:51
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
Nemhogy örülnél, hogy ilyen aranyos. Talán csak tiszteli a gyereke apját, azért mert elváltak, még maradhattak jóban. Meg gondolom fontos neki, hogy a fia milyen nővel tölti az idejét.
2020. jún. 5. 23:52
 4/23 A kérdező kommentje:

Persze. Én is örülök neki, hogy nem problémás a kapcsolatunk. Csak kicsit furi, hogy ennyire jól viszonyul hozzám, mert ugye általában nem így szokott lenni válás után az új párokkal.

Meg kicsit kisebbségi érzés van bennem, úgy érzem jobb nálam és féltem a párom. Nyugodtabb vagyok mióta van neki is párja... De egy kicsit jobb lenne kevesebb kontakt.

2020. jún. 5. 23:58
 5/23 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
87%
6 eves a kissrac. Majd lesz, hogy kevesebbet taliznak...de o az elso felesege, es az elso gyerekenek az anyja. Te meg a csaja. Erted.
2020. jún. 6. 00:01
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha meg egy hárpia lenne, az lenne a bajod... Legyél te is aranyos vele.
2020. jún. 6. 01:45
 7/23 anonim ***** válasza:
71%
Sajnálom szegény fickót, hogy egy ilyen undok pitsára cserélte le azt a csodálatos nőt
2020. jún. 6. 02:53
 8/23 anonim ***** válasza:
15%
Ne hallgass az elozo valaszokra. Szerintem is kattant a no. Normalis ember ilyet nem csinal... remeljuk igy, hogy neki is van uj parja, idovel kevesebbet fog irkalni, meg talalkozni veled.
2020. jún. 6. 06:03
 9/23 anonim ***** válasza:
94%

Ha akarod odaadom az exnejemet az ő exnejeert cserébe.

Tökéletes hogy mindenért feljelent, írogat hogy a fejem beleveri a falba, a rusnya k.rvamat szidja majd ha a gyerekert megyek akkor előttem billeg mutatva hogy milyen szép labai vannak, a gyereknek vettem új tabletet megnézte hogy az 5. Emeletről ledobva mekkorát csattan, szóval semmi gond, ha kell ilyen szólj bátran.

2020. jún. 6. 06:27
 10/23 anonim ***** válasza:
92%
A szívecskézéa kicsit furi, de a többi tök normális és végre egy nő, aki nem játsza a sértődött hp-t és nem használják fel a gyereket a játszmázásaihoz. Minden tiszteletem az övé. Nem azért viselkedik így mert annyira szeret réges, hanem mert tényleg fontos neki a gyereke és az ő érdekeit nézi.
2020. jún. 6. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!