Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom volt felesége?
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt párommal. Elvált, van egy 6 éves kisfiúk. Sokat van nálunk a kissrác, nincs beszabályozott láthatas...
Nos az anyjával kb 2-3 hónap után találkoztunk, de csak pár percekre míg hoztuk vittük a gyereket. Aztán jött a gyerek szülinapja, meghívott minket is. Azóta néha ír nekem is facen, ha megyünk behív kávézni, úgy beszél velem mintha valami barátnője lennék. Voltunk pl hármasban már fagyizni, játszon a gyerekkel... A párommal is olyan haveri a viszonyuk... Vett ajándékot is nekünk, Karácsonyra, sőt szülinapomra is kaptam virágot csokit, persze úgy hogy a kissrác adta át. De reggel elsők között volt aki írt hogy boldog szülinapot kívánnak. Imádokolja a képeink...
Zavar már kicsit. Nem tudom settenkedik e valamiben. Vagy valami probléma lehet e a fejében. Amúgy van párja egy fél éve kb. Barátai is vannak. Nem értem miért rám van szüksége.
Nem is magával a nővel van bajod, szimplán komplexusos vagy, te magad írtad. Valószínűleg túl van már az exén, ezért nem okoz gondot neki úgy viszonyulni hozzá, mint bármelyik másik emberhez. Rád sincs oka neheztelni. Lehet, hogy szimplán ilyen a természete, barátságos mindenkivel. Nem hiszem, hogy gyanakodnod kellene, nem lenne veled a párod, ha nem akarna.
2020. jún. 6. 06:31
12/23 anonim válasza:
Ha esetleg egyedül lesz a párod exe legyszíves küldd el at elérhetőségét.
Neked: Egyetértek majd minden hozzászólóval. Milyen párod exet szeretnél?
Persze olyar aki nem létik. Ahhoz olyan párt kell választani aki özvegy vagy nincs gyereke. Ha van gyereke és nem özvegy, akkor milyet szeretnél? El nem tudom képzelni. Leírnád? Milyenek képzeled az ideálisat?
2020. jún. 6. 07:32
13/23 anonim válasza:
A válásuk és a ti összejöveteletek között mennyi idő telt el?
2020. jún. 6. 07:48
14/23 anonim válasza:
Teljesen normális. Másnak is így kéne viselkedni.
Már ez is baj? Nem akarnak egymástól semmit, de a gyerek örökre összeköti őket.
2020. jún. 6. 07:51
15/23 anonim válasza:
Én sem értem mi lenne ezzel a probléma. Szerintem én is valahogy így viszonyulnék a gyerekeim apjának új párjához. Valószínűleg úgy látja, hogy a volt férje szeret téged, és hosszútávra terveztek, és nem egy gyerekes nő, szóval szerintem próbálj meg ennek örülni. Ha meg félted tőle a párodat, akkor az első sorban a te, és a ti problémátok, mert nem érzed valamiért biztosnak a párkapcsolatodat.
2020. jún. 6. 07:54
16/23 anonim válasza:
Annó amikor megszületett az első gyereke az exemnek az új feleségével, felhívtam őket és gratuláltam. Mivel volt egy közös gyerekünk, fontosnak tartottam, hogy mindenkivel jóban legyek, hogy a fiam jól érezze magát, ha náluk van. Azóta felnőttek a gyerekek és soha nem volt egy konfliktus sem egyik oldalon sem. Nem mindenki hülye hárpia. Szerintem benned van a hiba, kevesebbnek érzed magad nála. Inkabb próbálj ezen túllépni és ne járj úgy, mint eyesek akik az exet hibaztatjak mindenért.
2020. jún. 6. 10:57
17/23 anonim válasza:
Nyilván nem akarja, hogy a gyerek apjával rossz legyen a kapcsolata és mivel ti együtt vagytok így veled is jóban akar lenni. Valószínűleg téged azért akar megismerni, hogy tudja kivel tölt el a gyereke sok időt. Gyerekkel is éreztetni akarja, hogy attól hogy a szülei szétmentek még nincsenek viták, ő is bármikor láthatja apját, hiába kicsi még, legalább megszokja a helyzetet. Szóval normális a viselkedése.
2020. jún. 6. 12:21
18/23 anonim válasza:
Szerintem is elég fura.
2020. jún. 6. 12:27
19/23 anonim válasza:
Szomorú egyébként, hogy már annyira beleivódott a közgondolkodásba, hogy a volt feleségnek utálnia kell az új barátnőt (és lehetőleg fordítva), hogy már a barátságos viselkedés számít szokatlannak meg gyanúsnak. Nem akarom kifejezetten a kérdezőt hibáztatni, ez inkább egy társadalmi szintű rossz beidegződés.
2020. jún. 6. 14:31
20/23 anonim válasza:
Szerintem túlzás.
Van egy középút is: lehet barátságosan beszélgetni ha viszitek vissza a kisfiút vagy épp elhozzátok. Lehet egy névnapi, Karácsonyi köszöntés.
Együtt fagyizni..? Találkozgatni...? Nem szokás.
Szerintem ezt a volt feleségnek a barátaival kellene.
Nem gondolom hogy hátsó szándéka van, de hosszú távon nem egészséges egy ilyen közeli viszony.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!