Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a párom volt felesége?
1,5 éve vagyunk együtt párommal. Elvált, van egy 6 éves kisfiúk. Sokat van nálunk a kissrác, nincs beszabályozott láthatas...
Nos az anyjával kb 2-3 hónap után találkoztunk, de csak pár percekre míg hoztuk vittük a gyereket. Aztán jött a gyerek szülinapja, meghívott minket is. Azóta néha ír nekem is facen, ha megyünk behív kávézni, úgy beszél velem mintha valami barátnője lennék. Voltunk pl hármasban már fagyizni, játszon a gyerekkel... A párommal is olyan haveri a viszonyuk... Vett ajándékot is nekünk, Karácsonyra, sőt szülinapomra is kaptam virágot csokit, persze úgy hogy a kissrác adta át. De reggel elsők között volt aki írt hogy boldog szülinapot kívánnak. Imádokolja a képeink...
Zavar már kicsit. Nem tudom settenkedik e valamiben. Vagy valami probléma lehet e a fejében. Amúgy van párja egy fél éve kb. Barátai is vannak. Nem értem miért rám van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!