Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak, ha nagy a szerelem mindkét részről?
A szívem szakad bele és szerintem az övé is, de úgy érzem, nincs közös jövő. Picit hosszú a sztori, de a lényeg, hogy a kettőnk időbeosztása pont egymás ellentéte, és egyikőnk sem igazán tud változtatni, mert totál más típusú munkánk van. Nem élünk együtt és őszintén, én így nem is szeretnék összeköltözni vele (egyelőre ez nem is lenne aktuális, fel éve vagyunk együtt, mindkettőnk otthon el, húszas éveink közepen körül járunk).
Tényleg nagyon szeretem őt és hatalmas szíve van és az érzelmek a helyükön vannak, de hosszú távon ez a kapcsolat nem igazán fog szerintem működni... Nulla időnk lenne egymásra. Ő hétvégén és hétköznap esténként dolgozik + nyáron taboroztat (sportban dolgozik), nekem meg a klasszikus h-p 40 órás munkaviszonyom van.
Tényleg nagyon rossz ez, de már az elmúlt fél évben is nehezen tudtuk összeegyeztetni a talikat az időbeosztása miatt, pedig akkor egyrészt a munkahelye is csak félig pörgött (covid miatt a sportban is voltak tilalmak, amik most megszűntek és így egész hétvégén meccseken kell majd lennje) + most kezd egy új munkahelyen is, a jelenlegi munkahelye mellett elvallalt egy másik melohelyet is, aki szintén most kezdődik... Hát nem tudom, érdekes. Nyilván nem akarom előre temetni a dolgot, de a tavaszi tapasztalatok alapján, amikor konkrétan feleennyi dolga sem volt és már akkor tok nehéz volt vele bármilyen időpontot egyeztetni, hát nem tudom... Egyszerűen nem látom ennek az egésznek a jövőjét... És szakítani szeretnék vele, mert tudom, hogy nem ilyen kapcsolatra vágyom és sajnos ez nem olyan dolog, hogy figyelj, beszéljük meg... Neki ez a sport a hivatása, nyilván ne hagyja abba, miattam meg pláne ne. Csak én meg nem erre vágyom...
Nagyon nehéz ez úgy, hogy amúgy mindketten szerelmesek vagyunk... Nem tudom, hogyan vegyek erőt magamon és szakítsak vele... Mintha a szívembe kést allitananak, olyan rossz ez. Pláne hogy egyikőnk sem tehet erről, egyszerűen mások a céljaink az életben és ez a kettő nem találkozik :(
10-esre reagálnék, hogy sajnos az, hogy két ember szereti egymást, nem jelenti azt, hogy hajlandóak kompromisszumra.
Kérdezőnek pedig azt tudnám mondani, mint az előttem szólóak. Beszélj vele. Előrébb leszel és belevonod őt is.
Sok sikert nektek!
De durva, mintha az én sztorimat olvasnám. Minden ugyanaz... :)
Én mielőtt ezt kiírtad egy nappal azt mondtam neki, hogy elengedem, hadd csinálja amit szeret. Persze ez kényszer helyzet volt már és azóta csak sírok meg nyalom a sebeimet. Azóta egyszer beszéltünk személyesen és ölelkezve váltunk el. Nem beszélgetünk azóta, mert említettem neki hogy x verseny után beszéljünk a kapcsolatunkról, ő viszont nem tud felelősséget vállalni már miattam mert folyamatosan megbántana azzal hogy nem tud sem érzelmi, sem időbeli energiát szánni rám, de majd beszéljünk és legyünk barátok. Azt mondta rövidtávon nem, de hosszútávon el tudja képzelni velem az életét (:
Hát, ez ilyen. Én is rengetegszer már megbeszéltem vele, tudom személy függő, de biztos jobban kitartottam volna ha ezekben az időszakokban is érzelmileg kimutatta volna felém a szeretét, de lehet már csak én voltam türelmetlen, mert hónapok óta csak a versenyek, meg minden egyéb más én nem. Tudtam és mondtam is neki hogy valamiből engedni kell mindig... :)
Konklúzió: a kommunikáció az alapja a kapcsolatnak! arany szabály. ha úgy érzed hogy ő is akarja, meg te is, akkor ne legyen semmi sem akadály...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!