Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak, ha nagy a szerelem mindkét részről?
A szívem szakad bele és szerintem az övé is, de úgy érzem, nincs közös jövő. Picit hosszú a sztori, de a lényeg, hogy a kettőnk időbeosztása pont egymás ellentéte, és egyikőnk sem igazán tud változtatni, mert totál más típusú munkánk van. Nem élünk együtt és őszintén, én így nem is szeretnék összeköltözni vele (egyelőre ez nem is lenne aktuális, fel éve vagyunk együtt, mindkettőnk otthon el, húszas éveink közepen körül járunk).
Tényleg nagyon szeretem őt és hatalmas szíve van és az érzelmek a helyükön vannak, de hosszú távon ez a kapcsolat nem igazán fog szerintem működni... Nulla időnk lenne egymásra. Ő hétvégén és hétköznap esténként dolgozik + nyáron taboroztat (sportban dolgozik), nekem meg a klasszikus h-p 40 órás munkaviszonyom van.
Tényleg nagyon rossz ez, de már az elmúlt fél évben is nehezen tudtuk összeegyeztetni a talikat az időbeosztása miatt, pedig akkor egyrészt a munkahelye is csak félig pörgött (covid miatt a sportban is voltak tilalmak, amik most megszűntek és így egész hétvégén meccseken kell majd lennje) + most kezd egy új munkahelyen is, a jelenlegi munkahelye mellett elvallalt egy másik melohelyet is, aki szintén most kezdődik... Hát nem tudom, érdekes. Nyilván nem akarom előre temetni a dolgot, de a tavaszi tapasztalatok alapján, amikor konkrétan feleennyi dolga sem volt és már akkor tok nehéz volt vele bármilyen időpontot egyeztetni, hát nem tudom... Egyszerűen nem látom ennek az egésznek a jövőjét... És szakítani szeretnék vele, mert tudom, hogy nem ilyen kapcsolatra vágyom és sajnos ez nem olyan dolog, hogy figyelj, beszéljük meg... Neki ez a sport a hivatása, nyilván ne hagyja abba, miattam meg pláne ne. Csak én meg nem erre vágyom...
Nagyon nehéz ez úgy, hogy amúgy mindketten szerelmesek vagyunk... Nem tudom, hogyan vegyek erőt magamon és szakítsak vele... Mintha a szívembe kést allitananak, olyan rossz ez. Pláne hogy egyikőnk sem tehet erről, egyszerűen mások a céljaink az életben és ez a kettő nem találkozik :(
Két dolgot tehetsz, de igazából ezt tudod magadtól is, de leírom, hátha segít lépni:
a) Egymáshoz igazítjátok a beosztásotokat (főleg ő, mert 24/7 dolgozik).
b) Szakítotok.
Azt írod, szerinted ez nem olyan dolog, amit meg lehetne beszélni, de én azért megadnám neki az esélyt, hogy ő is döntsön. Abból baj nem lehet, ha beszélsz vele arról, ő hogy látja ezt.
ilyen miatt szakítani?
az ember nem pik pak talál olyan társat akit valóban szeret..
Szerintem egyikőtőknek munkahely váltás kell.. inkább a munkát áldoznám mint a kapcsolatot.
Mindketten viszonylag palyakezdok vagyunk, én egy multinál dolgozom és itt is tervezek maradni (jó lehetőségek, magas fizu stb).
Ő pedig edző, neki az élete a sport, 20 éve versenyszerűen sportol saját maga is, meg csapatai is vannak... Ez az élete, a hivatása.. Nyilván erről nem mondana le, én sem a helyében, szóval érthető. Ő nem az a típus, aki beul 40 órában egy irodába dolgozni...
Jó, de annyit megérdemelne, főleg, ha szeret, hogy közlöd vele, mi a gond. Miért nem beszélsz vele?
Nem köteleznéd arra, hogy változtasson, hanem megmondanád, hogy szereted, de így nem mehet tovább a kapcsolatotok. Ennyi. Lehet, hogy tudna kevesebbet / más beosztásban dolgozni, lehet erre is van megoldás, csak nem érzi úgy, hogy változtatnia kéne a kapcsolatért.
Kicsit úgy érzem, hogy egyáltalán nem akarsz vele erről beszélni. Pedig ennyit megérdemelne. Baromi ritka, amikor olyat találsz, akivel kölcsönös szerelem fűz össze. Én bevállalnám, hogy kommunikálok a problémáimról.
Ha másra nem lesz jó a beszélgetés, arra igen, hogy tanulod a konfliktuskezelést. De még az is kisülhet belőle, hogy van megoldás az időbeosztásból fakadó problémára.
Mit veszíthetsz?
Olyan benyomásom van néha, hogy az emberek fordítva élnek.
A munka azért van, hogy szolgáljon téged, nem te vagy azért, hogy szolgáld a munkát a magánélete rovására. Ha szeretitek egymást, akkor megoldjátok, ha nem, akkor az nem olyan mély mégsem..
Ne viccelj már. Ha találnék valakit, akit szeretnék és viszont szeretne dehogy ereszteném el a kezét.
Valami egyezség? Munkaváltás? Kompromisszum?
Hónapok óta nyafizok, mert elhagyott a szerelmem. Ne tegyétek ki ennek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!