Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitsak vagy ne?
A Paromhoz mar nincs meg az a vonzalom mind regen. 2 Eve együtt vagyunk, es az a tüz mar nincs meg. Sok minden zavar rajta, amit mar sokszor at is beszeltünk. Kicsit az az erzesem, hogy ra untam. Ami nekem azt mutatja, hogy a szerelem mar nincs itt. Egy kicsit az az erzesem, hogy megszokasbol vagyok vele együtt. Kenyelmessegböl. Ezek az erzesek ellenere, vele szeretnek maradni. Sok rosszon at mentünk, es egy nagyon nagy mely pontomon at segitett. Ez is köt hozza. A legjobb baratnöjevel csinaltunk valami Programot az utobbi napokban, es azt vettem eszre, hogy bele zugtam. Nem megy ki a fejembol.a baratnöje. Pedig ez nem tudatos, hogy most a Parom legjobb baratnöjevel szeretnek lenni. Ez csak ugy jött. Csak Ugy meg törtent velem. A lenyeg az, hogy nem szeretnem el hagyni a Paromat, pedig az erzesek mar annyira nincsennek itt (Remenykedem benne, valamikor vissza jönnek, vagy valami törtenik, es minden a regi lessz.) + A baratnöje kavart most be, hogy erzek iranta valamit.....
Minden segitsegnek Örulnek.
Nem tudom hogy mit tegyek
Figyelj Július Cézár
Mi a fenéért maradnál olyan lánnyal, aki 2 év után hidegen hagy? Szerinted az nagy idő? Vagy hány éves vagy? Meg sok gond tart össze? Ne már... A szép emlékek, közös élményeknek kellene nem? Plusz hab a tortán a barátnő.
Amiert meg vele vagyok, az tenyleg, a hit abban, hogy egyszer talan vissza jönnek azok az erzesek es a megszokas.
De igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!