Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Szakítani akartam, de ő nem akar. 20/N
Azt mondja, hogy amiket indokokat felhoztam butaságok és már napok óta írja az emailt, amiben állítólag el fogja magyarázni, hogy miért.
Azt mondta olyan vagyok mint egy korrupt bíró és el akarja hívni mindkettőnk családját 'esküdtszéknek'? Mi?
Teljesen megőrült úgy látom?
Nem ő a párod?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Egyébként tiltsd le, ha nagyon erőszakoskodott, akkor jelentsd fel,kérj tavolsagvegzest és mehetnek a családtagok tanúnak, ha annyira bíróságossat akar játszani.
#11 vagyok
Egyébként válasz a kérdésedre: igen, őrült. Vannak férfiak, akik képtelenek elfogadni az elutasítást és válaszokat akarnak mindenre. De neked felesleges nyugtatgatni a lelket vagy magyarázkodni, ezen mindenki tulesik. És ha képtelen megérteni, akkor nem való párkapcsolatra, akárhány éves is.
11 Nem tudom, lehet.
Nem az a baj, hanem hogy annyira akaratos, mindennek úgy lennie ahogy ő akarja. Ebből lett már elegem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!