Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nárcisztikus hogyan éli meg, ha letiltották?
Én vagyok a férfi, a bájos hölgy a nárci. Rengeteg jel volt, csak én nem akartam észrevenni. Napi szinten sértegetett, ócsárolt, és természetesen soha nem kért bocsánatot. Mindegy, a lényeg, hogy betelt a pohár, letiltottam, töröltem. Őt nem tudom megkérdezni, hogy mit érez, és nem is akarom. De annyira kíváncsi lennék, h az ilyen emberek ezt hogy élik meg. Amikor tudatosul bennük, hogy nem tudnak többet zsarnokoskodni vki fölött, mert az illető TÉNYLEG kilépett az életükből.
Köszönöm a válaszokat!
Én mindenkinek zöldet nyomtam, köszi. Igen, napi szinten írogatta, hogy mennyire fontos vagyok, de amúgy csak szidott és becsmérelt. Remélem meglepődik, amikor kezdené az újabb kirohanását, de hoppá, nem tud írni.
Vigyázzatok az ilyen vámpírokkal ti is.
Nem szép dolog egy emberre ráaggatni a nárci jellemzést! Egyikünk sem orvos és tudtommal nincs róla hivatalos diagnosztika hogy ezt lehessen mondani bárkire is. Valószínűleg csak arról van itt szó, hogy a két fél nem egy és ugyanazt akarta és ezért is van az, hogy a nő ilyen helyzetben ezt a viselkedést produkálta, holott nem nárci.
Nem mindenki az akire ráillik amit a neten össze lehet olvasgatni. Akár melyik betegségre rákeres valaki, hol zihet hogy mind vagy szinte minden jellemző ráillik a felsoroltak közül. Úgyhogy ne játszatok orvososdit!
Én csak annyit írtam, hogy bármilyen betegségre rákeres az ember, többsége illik rá. Nem kell feltétlenül elhinni mindent amit az ember össze olvas a neten. Ráadásul nincs róla valódi orvosi papír, hogy valóban ez a baja az illetőnek. Gyanítom, hogy a férfinak nem kellett a nő és ezen ment a vita és kétségbeesetten próbálkozott a nő. Úgyhogy számomra nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek alapján amit a kérdező leírt, hogy nárcisztikus lenne.
Valószínűleg sok mindent nem írt le a kérdező, hogy mi volt az ami kiváltotta a nőnél azt a fajta viselkedést, hogy egyből mindenki egyetért azzal, hogy a kérdező szerint nárcisztikus az exe. Valójában azt sem tudjuk hogy ki ő pontosan a kérdezőnek, milyen kapcsolatban álltak egymással, milyen volt a kérdező viselkedése hozzáállása a nő felé, miben nem tudtak közös nevezőre jutni, hogy idáig fajult a dolog, hogy tiltani kellett. A kérdezőt ugyanúgy érdekli a nő, én ezt inkább játszmázásnak látom, hogy ezzel tudja dühíteni a másik felet, hogy lássa hogy betart neki és epekedve várja a reakcióját, hogy mi lesz amikor rájön, hogy tiltva lett
Nyilván megsértődik, mert azt hiszi, hogy ő mindig, mindent jól csinált, és különben is, hogy mertél te szakítani vele?
Ha arra vagy kíváncsi, visszakönyörgi-e magát? Nos, ez személyfüggő, még nárcisztikusoknál is. Ha valamilyen komolyabb érdeke fűzi hozzád, mert neked pl. pénzed is van, azonnal ugrasz minden szavára, akkor valószínűleg megkörnyékez.
Nem tudom, hogy exem (férfi) nárcisztikus volt-e, de ez a sunyiság nála is megvolt. A szemembe dícsért, de éreztem, hogy nem őszinte, és erre mások is felhívták a figyelmem. Sokkal inkább irigy volt rám bizonyos esetekben, pl. amikor jól sikerült egy vizsgám. Az uralkodását is kedvességbe csomagolta. Amikor durván végigrángatott az utcán, közölte, hogy az érdekemben tette, hogy elérjük a buszt. (Félóra múlva jött volna a következő.)
Tényleg vigyázzatok ezekkel a képződményekkel, már bocsánat, hogy nem embert írok... De leginkább egy vadállat viselkedik ilyen agresszíven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!