Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus a párom, hogyan kezeljem? Van kiút?
Mert egy idióta.
Kik mondták,hogy addig nem fog leállni amíg vissza nem mész hozzá?
Ez hülyeség.
Jelentsd fel ahogy már egy másik válaszoló is írta.
Ez nem nárcizmus, valami más személyiségzavar lesz.
Nem kell bizonyíték, egyszerűen megkérsz pár rendőrt, hogy igazoltassák, mert követ, zaklat, megverte a párod. Jófejek lesznek, nem indítanak nyomozást szerintem, hanem egyszerűen csak igazoltatják. Már ettől be fog tojni szerintem.
Engem is zaklattak, én letiltottam mindenhonnan, majd megkeresett kamuprofilról, majd bevallotta, hogy ő az, majd megint tiltottam, majd most megint írt egy új profilról, mintha nem ismerne. Nem reagáltam, nem is tiltottam, mintha nem is létezne. Ez 3 hete volt, azóta semmi, de persze előtte nagyon nyilvánvalóvá kell tenni, hogy nem akarsz tőle semmit és húzzon a francba, hagyjon békén, nem szereted, nem érzel iránta semmit, sőt más tetszik meg mittudomén. Ez nálatok megvolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!