Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő felépülni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő felépülni egy olyan szakítás után, ahol az ex nárcisztikus?

Figyelt kérdés

Ne mondjátok kérlek, hogy ráhúzom tudatlanul ezt a jelzőt.

Olvastátok a mai kérdést, ahol a srác attól fosik, hogy az ex kitálal, hogy zaklatja?

Nem részletezném a helyzetem, szinte minden megegyezik azzal a történettel.

Nem hagy engem békén, hónapok óta, akárhogy mondom. Pedig már mással van. Azzal, akivel megcsalt.

El nem tudom mondani, milyen lelki állapotban vagyok. Valahol örülök, hogy megszabadultam tőle. Viszont betegesnek érzem, hogy valahol annak is örülök, hogy nem hagy békén... Egyszerűen nem fogom fel, hogy ez nem rólam szól, hanem arról, hogy elvesztette a figyelmem. Hiszen évekig minden olyan szép és jó volt.. Minden hazugság lett volna? Sosem szeretett? Vagy vajon még most is szeret, csak elrontotta?

Nem tudom. Mit csináljak? Mitől lesz jobb? A sok tiltás ellenére is a szívem mélyén "várom", hogy majd újra megkeressen, pedig állandóan csak felkavar és tudom, hogy ennek az egésznek már annyi. Ez nem normális. Nem ilyen egy normális szakítás gondolom. De nekem ez a normális, hisz soha nem hagyott elmenni igazán. Én mindvégig azt hittem, hogy ez rólam szól. Ezekszerint mégsem? :(

Szerintetek fog még keresni? Az ilyen ember sosem áll le?

Mit csináljak, hogy jobb legyen? Mindig akkor bukkan fel, mikor már kezdenék jobban lenni... Így soha nem lesz ennek vége. :(

2021. márc. 13. 20:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Sokkal több idő, és nehezebb lesz, mint egy normál kapcsolat után sajnos. Traumakötésben vagy vele.
2021. márc. 13. 20:29
 2/15 anonim ***** válasza:
33%
Nem az a baj, hogy ő egy nagy arcú barom, hanem az, hogy te a csicskája akarsz lenni.
2021. márc. 13. 20:30
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Keresni fog
2021. márc. 13. 20:32
 4/15 A kérdező kommentje:
Mi az a traumakötés? Erről még nem hallottam..
2021. márc. 13. 20:35
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Elso jol irja.. Traumakotes! Youtubeon van errol egy nagyon jo kis video hogyan lehet megszakitani ezt a kotest.. Az en exem is narci de pszichopata is mellette.. 3 evet lehuztam vele majdnem belepusztultam, es en sem huzom ra a jelzot, tusom hogy az egyertelmuen:) mar az elejen jobban figyelnem kellett volna.

Ez nagyon kemeny es nehez munka de helyrejossz! Ha gondolod irj privit beszelhetunk errol es en is tudok meselni durva dolgokat:)..

Nezz videokat akar amik segitenek kiszakadni ebbol

2021. márc. 13. 20:36
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

4.-re, a kérdezőnek.

Büfé-cihológiai kifejezés.

Azt jelenti, amit a 2. írt.

2021. márc. 13. 20:36
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Olyan ez hogy amikor jot kapsz az agyad endorfint termel, amikoe rosszat kapsz tole akkor meg a stressz hormont kortizolt talan.. Es ez olyan sulyosan valtakozik ha egy ilyen emberrel vagy hogy az agyad egyszeruen beleorul ebbe es igy alakul ki a traumakotes az agyban igazabol.. Videoban ezt is elmondja a csajszi:)
2021. márc. 13. 20:37
 8/15 A kérdező kommentje:

Én elvágtam minden csatornát és legutóbb megmondtam, hogy idegen számomra, akinek soha többé nincs szerepe az életemben..

Azt mondta, nem keres többet, megérdemlem a nyugalmat.

Bár már sokszor mondta, hogy soha többet nem keres, aztán eltelik néhány hét és mintha nem is emlékezne rá, hogy elküldtem a p...ba.

2021. márc. 13. 20:41
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Jól látod, nem rólad szól. Nekem kb.két év volt, amíg eljutottam odáig, hogy győzött a józan ész. Onnantól nem éreztem nehéznek nem felvenni a telefont, nem agyaltam azon, hogy mit akarhat stb. Persze azóta is keres. Több, mint 6 év telt el. Soha nem reagálok semmire, nem is láttam azóta, de nem adja fel. Én viszont lesz.rom. Nem esik nehezemre egyáltalán. Kicsit se érdekel.
2021. márc. 13. 20:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

De hogy tud keresni??? Miért nem tiltod le? És mit finomkodsz vele? Nyíltan mond meg, hogy menjen az anyjába, ha nem érti, veresd el!

Kolléganőmet zaklatta az ilyen barom exe. Adott pénz a melóhelyén az ex-rendőr őröknek, és "lebeszélték" róla a srácot.

2021. márc. 13. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!