Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő felépülni egy olyan szakítás után, ahol az ex nárcisztikus?
Ne mondjátok kérlek, hogy ráhúzom tudatlanul ezt a jelzőt.
Olvastátok a mai kérdést, ahol a srác attól fosik, hogy az ex kitálal, hogy zaklatja?
Nem részletezném a helyzetem, szinte minden megegyezik azzal a történettel.
Nem hagy engem békén, hónapok óta, akárhogy mondom. Pedig már mással van. Azzal, akivel megcsalt.
El nem tudom mondani, milyen lelki állapotban vagyok. Valahol örülök, hogy megszabadultam tőle. Viszont betegesnek érzem, hogy valahol annak is örülök, hogy nem hagy békén... Egyszerűen nem fogom fel, hogy ez nem rólam szól, hanem arról, hogy elvesztette a figyelmem. Hiszen évekig minden olyan szép és jó volt.. Minden hazugság lett volna? Sosem szeretett? Vagy vajon még most is szeret, csak elrontotta?
Nem tudom. Mit csináljak? Mitől lesz jobb? A sok tiltás ellenére is a szívem mélyén "várom", hogy majd újra megkeressen, pedig állandóan csak felkavar és tudom, hogy ennek az egésznek már annyi. Ez nem normális. Nem ilyen egy normális szakítás gondolom. De nekem ez a normális, hisz soha nem hagyott elmenni igazán. Én mindvégig azt hittem, hogy ez rólam szól. Ezekszerint mégsem? :(
Szerintetek fog még keresni? Az ilyen ember sosem áll le?
Mit csináljak, hogy jobb legyen? Mindig akkor bukkan fel, mikor már kezdenék jobban lenni... Így soha nem lesz ennek vége. :(
Megneztem 1-2 videót erről a traumakötésről. Sajnos minden szónál magamra ismertem. :(
Köszönöm, tájékozódom még a témában, hátha az segít
Menni fog:) es amugy tenyleg roluk szol az egesz..
Az enyem akkor erezte jol magat ha fajdalmat okozott lelkileg, ha sirtam kiabaltam idegroncs voltam.. Ha nekem nyugodt napom volt biztos h addig ment amig el nem cseszte.. Hamar rajottem egyebkent hogy innen menekves az egyetlen kiut..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!