Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy narcisztikus személyiség az exem. Nemrég elhagyott engem pedig terhes vagyok és van egy kisbaba k?
Az igaz hogy a férfiak számára az a nő érdekesebb aki nem írogat folyton? Meg a barátnőm azt mondta ha nem keresem ő fog keresni. Ez igaz lehet?
Nem tettem semmit csak annyit hogy megneztem az üzeneteit a telefonja an.
Tudom hogy mit jelent hogy narcisztikus és ő 1000 % hogy az. Erzelemmemtesen éli meg az összes kapcsolatát. Egy másik nőtől is van már 2 gyereke akiket le se....
Tehát én pár napja megneztem a telefonját, és ő mas nőkkel is írogat. Már vagy 2 éve. Sőt egy másik nő lakásán volt, kavezgatni. Ezek után szakított velem mert én megneztem az üzeneteit. És az hogy o engem megakart csalni, az már nem számít... A lényeg hogy vissza szeretném kapni. És nem tudom hogy jó taktika - e ha nem írok neki. Mert mindig amikor lelep pár hétre ( on off kapcsolatunk van) írok neki vagy 5000000 üzenetet. És ő meg folyton letilt. A barátnőm azt mondta ha nem írok ő fog jelentkezni.
( nem magyar állampolgár vagyok félig német bocsi a fogalmazasert.)
Attól, hogy elhagyott téged, még nem lesz nárcisztikus.
Ha mégis nárcisztikus, és te gyereket vállaltál neki, akkor felmerül, hogy rád milyen jelzőt lehet akasztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!