Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok? Megjavítanád a rosszat vagy elmennél az ismeretlenbe?
Figyelt kérdés
A párod nagyon csúnya dolgot tett, jelenleg inkább távolodnál tőle, mint közelednél, de szereted. Ő meg akarja javítani a kapcsolatot.
Vagy azt a srácot választanád akit ugyan nem ismersz de normálisnak tűnik.
A fő kérdés itt az, hogy javítgatnál és vagy bejön vagy nem, mégnagyobb szenvedés ha nem, vagy elindulnál az ismeretlenbe?
2021. júl. 1. 20:55
11/16 anonim válasza:
Kapcsolatból kapcsolatba? A legrosszabb dolog amit csinálhatsz. Az új kapcsolatodra tuti rossz hatással lesz ezt előre mondom. Utána meg két szék közé lesz.
12/16 anonim válasza:
30 alatt nem javítgatnék semmit.
13/16 anonim válasza:
Lelépnék a sz*rból és meglennék egyedül. Nem értem, miért olyan marha fontos, hogy egyből legyen valakim, csak azért, hogy ne legyek egyedül.
14/16 anonim válasza:
Mivel voltam már ebben a szituációban, így joggal kijelenthetjük, hogy inkább az ismeretlen , minthogy még egyszer javítani akarjuk a szar kapcsolatot ami már sosem lesz olyan mint amilyennek lennie kéne
15/16 anonim válasza:
Sajnos van az a kapcsolat, amibe nem érdemes energiát fektetni. Pl ha a párod nem akar változtatni, akkor te javítgathatsz, nem sok értelme lesz. Az, hogy mondja, hogy javítani akar, nem jelent semmit amíg a tettein nem látni a nagy javítási szándékot. Kamu duma, hogy visszafogadd, talán egy-két hétig jobb lesz, aztán vissza a régibe. Pont ezért vetettem véget anno egy hét éves kapcsolatnak és vágtam bele egy újba. Jó döntés volt.
16/16 anonim válasza:
Érdekes, mert én 10 éves kapcsolatomba jött el a krízis, napokat beszélgettünk hogyan tovább, végül mindketten arra jutottunk, hogy lépjünk túl a nehézségeken, ami sok energiát igényelt, de megérte, most sokkal kiegyensúlyozottabb minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!