Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha egy pasik kihúz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy pasik kihúz titeket a bajból akkor azt a pasit választanátok vagy azt akit alig ismertek?

Figyelt kérdés
Megismertem másfél éve egy lányt,adtam neki pénzt hogy tudjon enni.Egy éven át fizettem az Albérletet mikor kiderült hogy gyereke született az exétől és állítólag élettársi kapcsolatban él egy másik pasival. Mindezt a hátam mögött.Elcsábított,beleszerettem,aludtunk együtt.Vittem le hozzá személyes dolgaimat és ez a köszönet??
2021. júl. 1. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

He? Ha élettársa van, akkor minek neki a te albérleted? 9 hónap alatt nem vetted észre, hogy terhes? Mi van?

Szerintem állj le a piával.

2021. júl. 1. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem 😅😂
2021. júl. 1. 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hútad őt ki semmilyen bajból, csak kihasznált.
2021. júl. 1. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, befogadtál egy kvázi hajléktalan nőt, hogy hátha a lakásért cserébe hagyja magát megdugni? Hogy nem hányod le magad, ha a tükörbe nézel?
2021. júl. 1. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt választanám, aki tetszik, akit szeretek.

Ha te a segítésért cserébe elvártál volna bizonyos ellenszolgáltatásokat, akkor ezt előre kellett volna közölni.

2021. júl. 1. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit szívtál? Én is kérek😃

Kicsit érthetőbben megpróbálod kérlek leírni? 🙂

2021. júl. 1. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokat nem találkozhattatok, ha fel sem tűnt, hogy terhes, meg hogy élettársa van, nem beszélve, hogy 1,5 év kellett neked, hogy leessen, hogy nem akar kapcsolatot veled.

Nem vagy a legélesebb kés a fiókban.

2021. júl. 1. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha hátad mögött terhes lett és gyereket szült élettársi kapcsolatban és te ezt nem vetted észre egy évig, akkor nos... Nem találom a megfelelő szavakat :D
2021. júl. 1. 14:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez kamu!
2021. júl. 1. 14:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kihúztad a bajból, adtál neki kajára pénzt, albérletet fizettél. Mindezt úgy, hogy élettársa van. Hol az összefüggés?

Ja és nem tudom, hogy esetleg láttál e terhes nőt már. Ezek után kételkedem, de a nők 95%-nál 5-6 hónapnál már kb lehetetlen eltitkolni, hogy terhes. Főleg, ha aludtál is vele..

2021. júl. 1. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!