Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok? Megjavítanád a rosszat vagy elmennél az ismeretlenbe?
Figyelt kérdés
A párod nagyon csúnya dolgot tett, jelenleg inkább távolodnál tőle, mint közelednél, de szereted. Ő meg akarja javítani a kapcsolatot.
Vagy azt a srácot választanád akit ugyan nem ismersz de normálisnak tűnik.
A fő kérdés itt az, hogy javítgatnál és vagy bejön vagy nem, mégnagyobb szenvedés ha nem, vagy elindulnál az ismeretlenbe?
2021. júl. 1. 20:55
1/16 anonim válasza:
Ha már felmerult benned a kérdés egyáltalán, akkor nem érdemes a jelenlegivel maradni.
2/16 anonim válasza:
Nekem mindig a bizonytalan, mert az még lehet jó is. Bár amit az ismeretlen srácról írtál, abból nem az jött le nekem, hogy nagyon felkeltette volna az érdeklődésed. Ez esetben egyiket se. Majd egy harmadikat.
3/16 anonim válasza:
Mit csinált a párod, hogy jött a képbe más? Miért nem opció, hogy nem kell választani, ilyen helyzetben hülyeség is, hanem egyedül leszel, és majd találsz megfelelőt, a liánozás @urva gáz!
4/16 anonim válasza:
Attól függ pontosan, hogy mi az a csúnya dolog, úgy gondolom, hogy menthető-e a kapcsolat, a párom mit ért az alatt, hogy javítsuk meg (pl. ezek után azért ne azzal jöjjön, hogy én mit és hogyan csináljak, hanem elsősorban ő változzon, ha engem bántott).. és ennek függvényében döntenék. Van az a kapcsolat, ami nálam veszett fejsze nyele volna (pl. a megcsalást nem bocsánatanám meg semmilyen körülmények között).
6/16 anonim válasza:
Erre nehéz konkrét választ adni. Nagyon helyzetfüggő. Ami biztos, hogy nekem szakítás után mindenképpen kellene idő a lezárásra.
7/16 anonim válasza:
C magány! Kapcsolatból kapcsolatba ugrani 1% az esélye,hogy jól sűl el.
8/16 anonim válasza:
Én mindig azt választottam, akit szerettem, ha volt lehetőségem választani.
Volt olyan, amikor olyat tett, ami valóban nagyon alja volt, de ott azonnal ki is szerettem belőle.
9/16 anonim válasza:
Olyan kérdést tettél fel amire nagy felelőtlenség lenne kijelenteni bárkinek is hogy mi a helyes. Eleve függ hogy mit tett, megbánta-e stb. Ha megcsalt, az a legundorítóbb dolog amit egy párkapcsolatban tehet valaki az tény. Ha mondjuk veszekedés a történet, az már más dolog. Mi lesz ha ami neked normálisnak tűnik szar lesz. Mi a franc ez a sok szakítósdi manapság, ez valami divat lett?
10/16 anonim válasza:
Hát figyelj, szerintem addig mindenki normálisnak tűnik, míg meg nem kap. Ezt hívják újdonság varázsának, aztán ott is lesz gond csak más jellegű mint az előzőnél. A mostanit legalább ismered, azért ez biztos pont oda, főleg hogy javítani akar rajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!