Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy verjem ki a fejemből???

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki a fejemből???

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel elkezdődött valami, mégsem lett egyáltalán semmi, mert visszalépett. Ez még áprilisban volt, mégis mindig rá gondolok. Nem tudom elfogadni, hogy mégsem lett köztünk semmi. ;(
2021. jún. 14. 18:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Huhh, ezt jól összefoglaltad utolsó.

Remek kilátások. :-/

Na ezek miatt kellene elfelejtenem őt!

2021. jún. 15. 13:17
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Sajnos megtanultam. Addig nem lehet lezárni, amíg azzal álltatod magad, hogy hú de gerinces, a szerelmünk közé állt a felesége, nem akarja elveszíteni a gyerekeit, ő is ugyanúgy szenved, vívódik...

Nincs itt semmiféle nagy szerelem, tizedannyira se szenved, mint te. Unalmas óráiban majd eszébe jutsz, akkor lehet, hogy eljátszik a gondolattal megint, míg te éveken át várod, hogy mikor jön egy újabb üzenet tőle.

2021. jún. 15. 13:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Pfú, ez nagyon gázul hangzik.:(
2021. jún. 15. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez életed legnagyobb szerencséje! Az utolsó pár kommenttel maximálisan egyetértek. Ha kellenél, veled lenne, ennyi.
2021. jún. 15. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Elolvastam bölcs válaszaimat és még jobban megvilágosodtam:

A csak szexre alkalmatlan nő is lehet alkalmas csak szexre másik partner értelmezésében, mivel a másik partnerbe nagy eséllyel nem lesz szerelmes.

2021. jún. 15. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!