Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy verjem ki az exem már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki az exem már a fejemből?

Figyelt kérdés

Szakítottunk fél éve. Ő 2 hónap alatt becsajozott,azóta is kapcsolatban van.

Engem egy ideje már nem is érdekelt,pedig nagyon szerettem és egy óriási pofon volt,h neki ennyit jelentett az egész,h 2 hónap alatt új nője lett és undorító módon közölte,h van neki.Akkor ábrándultam ki végleg belőle.

Azóta én is próbáltam ismerkedni,egy fiúval,el is terelte a gondolataim róla,de nem lett a dologból semmi. (Nagyon más világ vagyunk)

Azóta állandóan eszembe jut az exem,vele álmodok állandóan.. Nem akarok tőle semmit,hiszen ahogy viselkedett velem,még bocsánatot sem kért,felém se nézne,hiszen boldog a lánnyal, nem vagyok az a típus,aki felbolygatja az állóvizet,maradjon boldog vele.Csak nekem ne jutna eszembe... Tudom azt is,h már nem szeret,eszébe se jutok,hiszen akkor nem lenne mással,vagy legalább valahogy keresne,de semmilyen módon se.

Szeretném újra kiverni a fejemből,végleg,1x már sikerült,nem értem,hogy a semmiből miért kezdett el hirtelen érdekelni,összefutni se futunk össze,mert nem egy helyen lakunk.

2016. dec. 3. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondok jobbat, pár éve egyik exem kevesebb mint egy hét alatt bepasizott, akkor én mit mondjak? Ne törődj vele majd kihevered.
2016. dec. 3. 10:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Fene se érti az embereket,én is hasonló cipőben járok és tök értetlenül állok a dolog előtt :(
2016. dec. 3. 11:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a durva,hogy eddig nem érdekelt..vagyhát kevesebbszer jutott eszembe,mondhatjuk így is. Napok óta vele álmodok, plusz ez a hiányérzet is..
2016. dec. 3. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is sokszor álmodom még vele,van hogy elég durvákat és baromira tud hiányozni :(
2016. dec. 3. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szar érzés nekem többször is volt benne részem. Egyszer szakításunk után egy héttel már más faszival randizott. Azt hittem belehalok, mikor megtudtam. De utána jött a felismerés, hogy már én alattam is ismerkedtek és mikor látta, hogy jó parti lehet dobbantott is mellőlem. Másodszor egy öt éves kapcsolat végén kb három hét után pasizott be az exem. Az is letaglózott. Ez valami miatt váj az embernek. De gyakran ez nem azt jelenti, hogy ő már tovább lépett! Egész egyszerűen csak az űrt próbálja valakivel betölteni, ami veszélyes is tud lenni. Gyakran vezet boldogtalan kapcsolathoz és újabb szakításhoz.
2016. dec. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!