Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki a fejemből a vonzalmat?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a páromat, vele akarok lenni, eszem ágában nincs elhagyni őt.
Viszont amikor már elmúlis a rózsaszín köd, az ember másokat is észrevesz.
Egyetemen nagyon szimpatikus lett a csoporttársam sajnos. Aranyos, valami megfogott benne, tetszik a hangja stb.
Elkerülni nem tudom...
Mit tegyek, hogy kiverjem a fejemből és be legyenek iránta nemkívánatos érzelmeim?
2016. nov. 25. 16:12
1/5 anonim válasza:
Az érzelmeidről nem tehetsz, arról viszont igen, hogy ennél többet ne akarj tőle. Döntés kérdése.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmit tőle, nekem a párom kell.
Viszont zavar ez az érzés és el akarom tüntetni
2016. nov. 25. 16:16
3/5 anonim válasza:
A rossz hír az, hogy az ilyen érzésekkel nem nagyon lehet mit kezdeni. Jönnek-mennek. Ahogy az első is írta: dönteni tudsz arról, hogy táplálod-e az érzést, tovább is lépsz-e. Ennél többet nem fogsz tudni tenni.
4/5 anonim válasza:
Talán az segít ha kerülöd, más csoportba jelentkezel mint ő, nem beszéltek egymással, nem mész a közelébe.
5/5 anonim válasza:
Próbáld meg más gyakorlatvezetőhöz felvenni a tárgyakat legközelebb. Akkor legalább max. csak előadáson látod őt (persze csak ha bejársz rá ) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!