Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy verjem ki a fejemből???

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki a fejemből???

Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel elkezdődött valami, mégsem lett egyáltalán semmi, mert visszalépett. Ez még áprilisban volt, mégis mindig rá gondolok. Nem tudom elfogadni, hogy mégsem lett köztünk semmi. ;(
2021. jún. 14. 18:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lett? Valami oka biztos van.
2021. jún. 14. 19:08
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Én többször jártam így.:( Piszok nehéz. Sajnos meg kell tanulni, hogy az elején ne szálljanak el az érzéseid, mert az ijesztő lehet.

Ezen kívül pedig simán van olyan, hogy az illető csak szexet akart és rájött, hogy nem vagy rá alkalmas. (Pl. mert érzelmileg elszállnál.)

2021. jún. 14. 19:22
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
Ha van benned bátorság, akkor közeledj hozzá, és kérdezz rá, hogy miért zárkózott el? Ha elmondja, akkor legalább tisztázódik a dolog, és A, vagy új utak után kell nézned, vagy B, más megközelítéssel közeledhetsz felé.
2021. jún. 14. 19:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a legrosszabb, amikor nem történt semmi, de már beleszerettél, vagy legalábbis rettenetesen vágytál rá. De nem történt semmi, ami esetleg segíthetne kiábrándulni belőle. Én így vagyok 13 éve egy férfivel. Nem tudom elfelejteni és elengedni, mert egyszerűen nincsen semmi negatív emlékem vele kapcsolatosan, sosem bántott, ennyi szeretet, figyelmet és törődést senkitől nem kaptam, mint tőle. De házas volt, így végül "tettlegességig" nem fajultak sosem a dolgok köztünk. Csak szerettük, vagy szeretjük(?) egymást. Volt pár év, amikor könnyebb volt, mikor szerelmes voltam brutálisan egy másik férfiba. De még az sem segített kiverni a fejemből, még mindig ő az, aki a tökéletes nekem a képzeletemben vagy nem tudom, hogy hol. Sz.r helyzet, az biztos.
2021. jún. 14. 20:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj tovább, van ilyen.
2021. jún. 14. 20:27
 6/15 anonim ***** válasza:
17%
Biztos beszélnék vele. Ha elmondja, akkor tudod biztosan, ha nem mondja, akkor egyértelmű üzenet, hogy nincs tovább.
2021. jún. 14. 21:08
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Visszalépett, írta a kérdező, minek beszéljen vele? Ha valaki nem akar valakit, nem lehet erőltetni. Van másik pasi.
2021. jún. 15. 05:47
 8/15 A kérdező kommentje:
Van felesége. Csak nem értem, hogy akkor miért húzgálta az orrom előtt a mézes madzagot, ha aztán visszalépett. Nem volt köztünk semmi testiség.
2021. jún. 15. 09:58
 9/15 anonim ***** válasza:
49%

Csak szexet akart. Ha alkalmatlan vagy csak szexre, akkor nem fog lefeküdni veled.

Alkalmatlan több minden miatt lehetsz:

1. Már belezúgtál és érzelmileg kapaszkodsz belé. Ezt nem szeretik.

2. Nem biztos abban, hogy érzelmileg ő nem szállna el, ezért inkább nem megy bele. (Ne álltasd magad, van ilyen, de gyakoribb az első eset.)

3. Tisztel annyira, hogy ne használja ki az érzéseidet, de neki nincsenek érzései feléd. Pontosan tudja, hogy 2-3 menet lettél volna és van akit ettől többre tartanak, de annyira meg nem tartják, hogy hosszabb viszonyba akarjanak bonyolódni vele.

Ez van sajna. Van akit többre becsülnek egy menetnél akkor is, ha kapcsolatra nem kéne nekik, mert annyira meg nem jelent nekik sokat az illető.

Tudják, hogy egy szerelmes nő boríthatja a bilit az asszonynál, ezért sem mennek bele.

Sajnos ez nem a hűségükről és gerincükről szól, mert mással gond nélkül lefekszenek, aki kevésbé problémás és elég laza. Átéltem. Én nem kaphattam meg soha.

2021. jún. 15. 13:02
 10/15 anonim ***** válasza:
49%

ui: Akkor is így van, ha utánad nyúl később. Nem jelent semmit, a forgatókönyv ugyanaz lesz.

Majd megtanulod.

2021. jún. 15. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!