Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármi probléma van = szakíts. Mindenhol ilyenek lettek az emberek, vagy csak itt jellemző?
Manapság 0 kitartás látszik a másik ember mellett, nincs már jóban-rosszban kapcsolat. Egy eldobható fogyasztási cikk a nő és a férfi. Ha körbenézek szinte egytől egyig minden problémás kérdésre legalább fele válasz az hogy szakíts...
Rossz időben születtem, ha az a vágyam, hogy a párommal jóban rosszban együtt legyünk, a problémákat megbeszéljük, és akár egy életen át kitartsunk egymás mellett? Hogy ne megváltoztak az érzéseim stb dolog legyen akkor, ha meg nincs semmi komolyabb probléma..
"Nem kellene szakítani pl mert a másiknak 2 hónapig kevesebb az ideje, mert több a munka vagy mert épp a másik massangaran nem ír vissza 10 percen belül...ilyen piti dolgok miatt van sok szakítás és ez nem normális!"
Ilyenek miatt válnak emberek?
A kompromisszummal az a baj, hogy az emberek nem szeretik úgy élni az életüket, ahogy nem szeretnék.
Legjobb példa, a maszkhordás. Akárki akárhogyan vélekedik róla, muszáj hordani, és 40 fokban senkinek nem fog tetszeni. A kompromisszum olyan, mintha a saját lakásodban maszkot kellene hordanod, valami kényelmetlen és muszáj dolgot csinálnod.
"Csak az olyan embert mire megtalálod lelki sérült leszel"
Én személy szerint nem. Én akkor leszek lelki sérült, ha kompromisszumokat kell kötnöm, ráadásul olyan emberért, akit nem is akarok/szeretek annyira.
"Ami jó dolog. Minél inkább magunkhoz illő embert keresünk, annál kevesebb kompromisszum kell, és annál boldogabbak leszünk."
Kompromisszum nélkül lehetetlen más ember(ek) között élni. Nagyon alacsonyra került az ingerküszöb ilyen téren.
"Kompromisszum nélkül lehetetlen más ember(ek) között élni."
Csak egy emberrel tervezek élni, és inkább egyedül élek, minthogy feszengjek itthon is a kompromisszumok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!