Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is ért már ilyen igazságtalanság, hogy ex nőtők szakítás után virágzott ki? Mi ilyenkor a teendő, visszahódítás?
Na, megjöttek a szokásos beteg és frusztrált nők. Nem lehetne, hogy kértek magatoknak egy külön kategóriát? Lassan már tök felesleges az oldalra férfiként kérdést kiírni, mert jöttök a beteges tévképzeteitekkel. Az én mai kérdésemnél is szavakat sem értő nő tipródott folyamatosan.
Attól függetlenül, hogy a kérdező mennyire volt toxic, szinte minden nő jobban odateszi magát az első komoly kapcsolata után. Ismerek tök cuki, imádni való pasit, aki mindenben támogatta a lányt, akinek ő volt az első. Cukik voltak együtt. Aztán szakítottak és a csaj pár hónap múlva már olyan bulik legjobb csaja lett, ahova addig nem is járt.
Pont azért virágzik, mert te már nem vagy képben.
Én is így voltam 2 ex után, és ugyanígy hőbörögtek ezen.
Én pedig annyit mondtam nekik:egy jó kapcsolat titka, hogy te ne legyél benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!