Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan, hogy megismertél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy megismertél valakit és pusztán a külseje miatt sokkal értelmesebbnek hitted?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy kedvesebbnek, rendesebbnek, de olyan arca, kisugárzása volt, hogy azt gondoltad értelmes lesz, és minél jobban megismerted annál inkább rájöttél hogy egy igen karizmatikus arc mögött egy rettenetesen buta ember van?

Megköszönném, ha leírnád mi történt és nem csak egy igennel válaszolnál :) Kort is köszönöm

2021. máj. 1. 19:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10

Egyébként ebben van igazság. Nekem volt olyan, aki mellettem sokkal nyitottabb lett. Foglalt volt (lehet szidni, tudom) de iszonyat kedves, rendes ember volt. És alapvetően okos. De olyan házasságban volt, hogy csak lestem, milyen buta a párja. Mikor beszélgettünk láttam, hogy mennyivel másabb lehetne, de elkeserítő, mert azt is láttam a végére, hogy mindig befolyással lesz az értelmi szintjére a párja...

2021. máj. 1. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon buta ember volt.

Pl felhozódott valahogy az egyház téma (megjegyezném keresztény, a családja fanatikusan vallásos), valami baromságot mondott. A végén azt hozta ki, hogy minden városban van pápa. A templom vezetője a pápa. Mondtam neki hogy hívja már fel a helyi pápát, szeretnék szellemírtást a házunkban. Először csak lesett, de elhitte hogy komolyan mondom és megkérdezte hogy "na de most vállalja egyáltalán a covid miatt? “

2021. máj. 2. 10:31
 13/13 A kérdező kommentje:

hívja már fel a helyi pápát, szeretnék szellemírtást a házunkban

🤣🤣🤣🤣🤣

2021. máj. 2. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!