Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy megismertél valakit és pusztán a külseje miatt sokkal értelmesebbnek hitted?
Nem arra gondolok, hogy kedvesebbnek, rendesebbnek, de olyan arca, kisugárzása volt, hogy azt gondoltad értelmes lesz, és minél jobban megismerted annál inkább rájöttél hogy egy igen karizmatikus arc mögött egy rettenetesen buta ember van?
Megköszönném, ha leírnád mi történt és nem csak egy igennel válaszolnál :) Kort is köszönöm
Igen, történt már velem ilyen. 4 éve, amikor gimibe kerültem, az egyik új osztálytársam tök értelmesnek tűnt, aranyos volt az arca, sportos testalkata volt, stb. aztán az első hetekben kiderült, hogy tiszta hülye, (alap dolgokkal nincs tisztában) egyedül semmit nem képes megcsinálni, folyton nyavajgott stb. Néha beszélgettem vele, akkor is tok zizinek tűnt.
18/F
Köszönöm.
Enyém arcra a világ legtüneményesebb embere. Kedves, bájos, mosolygós, igazi karizmatikus ember. Olyan akivel beszélsz felszínesen és elolvadsz. Idővel derült ki, milyen gyáva, jellemtelen ember, aki arra hajlik amerre a szél fúj.
Még most is csodálkozom mikor látom, hogy a jóisten hogy adhatott ilyen értelmes, kedves arcot valakinek aki ilyen rettenetesen szr a
Rólam az ellenkezőjét gondolják. Külsőre mindig azthiszik agresszív bunkó tudatlan idióta vagyok, próbáltam már változtatni,de sajnos hajat nem tudok növeszteni🙂
Utána amikor beszélgetünk vagy megismernek akkor jön a klasszikus mondat "nem gondoltam volna,hogy.."
Sajnos ismerek olyat is aki nagyon csinos és kedves,de irgalmatlanul buta, nagyon lelombozó amikor életed csajához értelmesen odamész utána par mondat után menekülsz mert rettenetesen tudatlan
Nem volt, mert ahhoz, hogy meg tudjam ítélni, milyen ember, beszélgetek vele.
A külső nem jelent semmit.
6-os válaszoló vagyok: elmondanám, hogy szinte minden partnerem előnytelen külsejű volt, azaz nem ez alapján ítélek meg senkit!
Az első benyomás nálam máshol kezdődik.
Minden alkalommal beszélgetni szeretnék a másikkal, nem érdekel, hogy kedves, szimpatikus-e az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!