Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mindenféle gyökérnek* barátnője? És nekem, aki tőlük sokkal értelmesebbnek találom magam még csak nem is volt.21/F
Valószínűleg egy beszari kis gyökér lehetsz nőkkel,azért nincs csajod.Plusz az ember ismereted is a béka feneke alatt lehet,ha így gondolkozol.
Nem kell hozzá nagy ész,határozott fellépés,magabiztosság,kemény farok,ami nem szólja el magát 5 perc után.Kb ennyi kell.A nyalistákat-áll kedveskedőket senki nem szereti.
Hú, de nagy öngól rúgtak most egyesek. Itt beszélnek emberismeretről, amikor egy anonym oldalon fogalmuk sincs arról, hogy ki a frász írhatta a kérdést. Erre beállítják mindenféle ronda gyökérnek, aki nem mer a nőkhöz szólni.
Másodsorban ki mondott_itt_olyat, hogy én jóképű vagyok?
Nem jóképű=csúnya.
Előzőből kifelejtettem, hogy annyira "sz@r" emberismerő vagyok, hogy kisvárosban lakom és minden második ember ismeri a másikat...
valoszinüleg azér mer még mindig itt nyavajogsz meg osztod az észt.
azokat amúgy meg ne irigyeld, azok a kapcsolatok felületesek, csak a szexről szólnak nagyrészt. hiába járnak, a szerelem mint olyan nem gyakori köztük.
na! tessék felállni a szgéptől és ismerkedni! nekem 1 év kellett attól fogva hogy elkezdtem ismerkedni, aztán igaz végülis netes ismeretségből jött össze, de most Őt szeretem, első barátnőm, 21 évesen. hajrá, nőjj fel a feladathoz és hagyd a hülyéket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!