Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni, mondanátok pár jó szót, tippet?
Kb. fél év után szakított velem éa hiába a rövid idő iszonyat szenvedek, talán ennyire még soha. Békülésre esély nincs. Kinek mi segített? Főleg az esték és reggelek rosszak.
Kérlek rosszindulatú hozzászólásokkal kíméljetek.
Ha nem lennrl sosem szomoru honnan tudnad hogy elsz? Szomorunak lenni csodalatos, hiszen tudod, hogy ezelott valami boldogga tett, es ez tesz emberre. Amit most erzel az a csodalatos szomorusag. Jobbulast
Ha szeretnel valakivel melyebben beszelni errol nyugodtan irj ram, lelkisegely 24/7 vagyok.
Bocsi #15 vagyok nem adtam elérhetőségi lehetőséget.
Imnotdepressedstfu#9345 discord,
Jonneagolem : Instagram,
Beszorultam :)) snapchat
Köszönöm szépen mindenkinek, jól esett ez a sok válasz és biztatás!
#5 Köszönöm a könyvcímet, mindenképp megnézem, neked kitartást és erőt kívánok!
#7 Remélem tényleg eljön az az állapot hamarosan amit írsz és hamarosan könnyebb lesz.
#8 Nem hiszem hogy nálunk lenne esély, ő mondta ki a végét és elég eltökélt volt. Igaz, elég furcsa volt az indok (egyedül akar lenni) de el kell fogadnom, hogy így döntött. 2 hete szakított körülbelül, az első 1 hétben még reménykedtem, ma már nem. De örülök, hogy vannak pozitív történetek is, boldogságot kívánok nektek!
#10 Tudom, hogy rövid idő, de régebbről ismertem, csak nem férfiként gondoltam rá azelőtt. Én úgy gondolom, hogy ami köztünk volt különleges volt, pl. hogy az értékekben azonosan gondolkoztunk, a kémia csettintésre megvolt (ez is ritka nálam) és mivel olyan figyelmes volt velem, mint eddig senki, arra gondoltam az érzés kölcsönös. Persze valószínűleg benéztem a részéről a dolgokat. Hozzátartozik, hogy nem vagyunk már gyerekek (huszonévesek vagyunk, mindkettőnknek volt hosszabb kapcsolata) így én azt gondoltam ha valakivel ennyire megvan az összhang az jelent valamit. Nehezen esek szerelembe, de akkor nagyon.
#15 Köszönöm az elérhetőségeket, nagyon rendes tőled hogy több emberen is segítesz ezek szerint :)
Mélyen elbeszélgetni egy idegennel?A kérdezőnek ezt saját magának kell feldolgozni, valóban nem igazi átvenni más batyuját. A kérdező és a hozzá hasonló helyzetbe lévő emberek ezen gondolkodjanak el. “Mélyen”.
Amivel segíteni tudlak kedves kérdező, az az, hogy bármi is történt veled/veletek, soha ne a fájdalmaidon keresztül szemléld a világot.
Igyekszem. Igazából tudom, hogy csak saját magam tudok túllépni, csak iszonyat nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!