Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elengedni?
Jópár hónapja, hogy szakítottunk. Életem szerelmének hittem. Vele terveztem a jövőt, nem is volt más opció a fejemben. Elég nevetségesen hangzik már, de azt hittem, hogy ő az az ember, aki az életem végéig velem marad és átvészelünk bármilyen problémát, mert akkora a szeretet és a bizalom egymás iránt.
Azt hittem, hogy olyan fontos vagyok neki, mint ő nekem. Azt hittem, hogy ő is velem tervez és pótolhatatlan vagyok a számára.
Egy világ dőlt össze bennem, mikor kiderült, hogy nem akarja velem folytatni. Valójában évekig mondhatjuk úgy, hogy manipulált. Kivette a kapcsolatból és belőlelem, ami neki kellett, majd szemrebbenés nélkül, hidegvérrel eldobott. Nagyon ronda szakítás lett a vége. Úgy éreztem, hogy nem is ismerem ezt az embert. Nem értettem, hogy ha bármilyen problémája volt velem, akkor eddig miért nem szólt, miért nem beszéltük meg, vagy már régebben miért nem hagyott el.
Nem akarok tőle semmit. Egy rendes embert érdemlek.
De mégis a mai napig miután már elmúlt belőlem az a mérhetetlen harag és fájdalom, szóval a mai napig gondolok rá és nem tudom elengedni. Mintha a szivem mélyén arra vágynék, hogy minden rendben legyen köztünk. Mély kötődést érzek felé, de ez ugyebár egyoldalú.
Mit csináljak? Már megőrülök. Nincs kapcsolat köztünk és nem is lesz. Megbocsájtottam, de bízni sohasem tudnék benne. Férfit egyelőre a közelemben nem akarok látni. Csak szeretném felszabadítani az agyam az ex idealizálásától. Valaki tud segíteni/ hasonló tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!