Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért félek őt elengedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek őt elengedni?

Figyelt kérdés
Szakítottam a barátnőmmel, mert már annyira magam alatt vagyok a veszekedések miatt, hogy nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e ugyanúgy mint régen vagy csak megszokás. Hányok, egész nap rosszul vagyok, nem tudok enni és valamiért bennem van az a dolog, hogy félek, hogy ő tovább lép rajtam és én akkor jövök rá, hogy mégis szeretem mindennél jobban. És ezen pluszba görcsölök és szorongok. Így egyszerűen képtelen vagyok arra gondolni, hogy most mit is érzek, mert folyton arra gondolok, hogy ő talán túl lép rajtam. Önzőségnek találnám, ha ezért ráírnék és megpróbálnánk, mivel ugye én nem tudom mit szeretnék és nem akarom őt összetörni. Ugyanakkor meg én is rosszul vagyok és most is úgy érzem, hogy bárcsak itt lenne és átölelhetném.
2021. márc. 14. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgettetek eleget? Általában az szokott a baj lenni, amiatt van sok veszekedés, mert nem kommunikálnak egymással a párok. Lehet, hogy sok volt a félreértés, és nem tisztáztátok. Mondjuk ez nem válasz a kérdésedre, ez akkor hasznos, ha esetleg kibékültök. Tapasztalatból írtam, sokszor jártam úgy, hogy a férfi egyszerűen nem volt hajlandó megbeszélni semmit, emiatt volt a sok konfliktus..
2021. márc. 14. 17:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Na igen. Szinte az összes veszekedésüknél faképnél hagyott, annyira megsértettnek érezte magát. akkor sem volt hajlandó, mikor már könyörögtem neki, hogy beszéljük meg. Én még a legapróbb dolgot is képes lettem volna megbeszélni, csak hogy ne veszekedjünk. És az a baj, hogy erre most jött rá később, mikor már bennem felhalmozódott minden és besokalltam és most jött rá arra, hogy engem ez miatt el tud veszíteni.
2021. márc. 14. 17:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert az egy dolog, hogy miután ott hagyott és hazaért, megbeszéltük, de akkor is, ezzel annyi együtt alvást rontott el és úgy bennem maradt, hogy már szorongásba ment át, hogy mikor fogja megint ezt csinálni, akár ha mondok neki valamit, féltem és meg kellett válogatnom a szavaimat, mert ő ezt megengedte magának.
2021. márc. 14. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem minden oké, csak kell egy kis kihagyás. Te rájössz, hogy szereted, ő pedig rájön, hogy ha ilyen marad, elveszíti téged, ezért megváltozik. Legalábbis én változtam amiatt, akit igazán szerettem, hasonló szituban..
2021. márc. 14. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt javaslom, hogy egy darabig ne keressétek egymást. Ha gondolod, keress bátran üziben, szívesen beszélgetek veled! (Van barátom.)

27/L

2021. márc. 14. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyere vissza bogyó, hiányzol ❤️
2021. márc. 15. 07:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Figyelj én azt javaslom üljetek le és beszéljétek át. Kívülállóként én nem tudhatom hogy min veszekedtetek ennyit de biztos lenne rá megoldás ha hiányzik. Ha igazán szeretitek egymást meg tudjátok oldani.Higyj nekem. Én is nem rég vesztettem el számomra életem szerelmét a sok vita miatt és nem telik el nap hogy ne bánnám a hibákat, és hogy ne sírnék mert brutálisan hiányzik minden amit tőle kaptam (célzok itt a szeretetére) és ha csak egyszer újra próbálhatnám vele nem vitáznék mindent átbeszélnék vele, csak azt szeretném hogy szerethessem és ő érezze hogy szeretem. Ha igazán szeretitek egymást meg tudjátok oldani. Sok kapcsolatban van vita de megoldható ha kitartotok. Átbeszéltek mindent és akkor nem fogtok szorongani. Merj mindent elmondani még akkor is ha félsz a választól :)
2021. ápr. 30. 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nap mint nap hiányolom őt életemből, nincs olyan nap hogy ne hiányozna a beszélgetés a bolondozás az hogy szerethessem, ha szereted ne engedd el. Próbáljatok megoldást találni. Ha ő is szeret téged akkor biztos meg tudjátok oldani együtt.

7 es voltam

2021. ápr. 30. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!