Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek újra elengedni magamat a kapcsolatomban?
2 évvel ezelőtt elhagyott pár hónap után az a pasi, akibe teljes szívemből szerelmes voltam és akivel az életemet is eltudtam volna képzelni. Nagyon váratlan volt a szakítás, mert egyik napról a másikra történt úgy, h semmi probléma nem volt, folyamatosan bizonygatta, h mennyire szerelmes, majd egy este sírva hívott fel, h elbizonytalanodott. Pár napra rá kiderült, h egy másik nő volt a képben. Az azt következő 1 hónap nagyon viharos volt, a tipikus se veled-se nélküled kapcsolat részéről, amit nem tudtam hova tenni. Végül végleg vége lett, de sokáig nem tudtam magamat áttenni rajta, legbelül nekem még mindig egy trauma.
2 év után végre találkoztam olyas valakivel, akibe újra ugyan olyan szerelmes vagyok, mint amilyen 2 éve voltam az exembe. Külsőleg és belsőleg is tökéletes számomra, hihetetlennek érzem, h újra ennyire szerelmes vagyok. A párom is állítólag nagyon szerelmes, azt mondta, h ha nem csak pár hónapja lennénk együtt, akkor már megkérte volna a kezemet és h még sosem volt ilyen szerelmes senkibe sem mint amilyen most belém. Természetesen ennek nagyon örülök, h valaki ugyan úgy érez, ugyan olyan szerelmes mint én,de ... Nagyon sokszor mintha egy belső fék visszatartana és ezért nem tudom magamat teljesen elengedni. A 2 évvel ezelőtti után félek, h újra ugyan az a forgatókönyv meg fog történni és én teljesen összetörök újra. Tudom, h semmire sincs garancia, de mégis. A páromnak erről még nem beszéltem. Sokszor van, h zuhanyzás közben pityergek, sírok a félelemtől, mert félek, h újra csalódok és elveszítem. Ha hallom, ahogy mondja, h megkérné a kezemet stb. bele se élem magam, mert attól félek, h ő is csak nagyokat mondd én meg elhiszem... Mikor ilyesmikről beszél (házasság, gyerek), akkor én minimálisan szólok hozzá, mert egyzserűen nem akarom elkiabálni. Egyszerűen boldog és rémült vagyok egyszerre... A két véglet ami szerintem a legrosszabb. A párom tudja, h mekkora pofon volt nekem az a szakítás, de ezt nem, h félek újra átadni magamat teljesen az érzelmeknek. Elmondjam neki? Hogy kezdjem el? 24/L 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!