Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tetétek magatokat túl azon amikor a párotok lelépett külföldre egyik napról a másikra munka ügyben?
En most sajnos ilyen szituban vagyok es elég nehéz mivel sok ponton passzoltunk sok a közös élmény.
Hivott h majd menjek utana,meg h szeret, de lehet csak azert mondta h igy könnyebb legyen az elvalas még h en megnyugodjak.
Közösen kialakitott életünk volt,sok emlek kavarog a fejemben.
Megdöbbentett ez a szitu arra h ez kb olyan mikor valakit elveszitesz mert meghal vagy a valas lehet még nagyon brutalis lelkileg ha ereznek vmit 3egymás irant es az egész eletuket kidobjak az ablakon es kezdhetik megint nullarol erzelmileg ertem elsosorban.
Nem gondoltam volna h azok akik ilyenen mennek keresztul ilyen brutalis szr erzes.
Szeretik egymást,kiegeszitik egymast de szetmennek.
Aki ilyenen keresztül mennek hogy birjak feldolgozni,meg lelkileg rendbe hozni magukat..?
Ezt mondtam. Nem passzoltok, szétmentek. Ez így teljesen rendben van.
Nem értem, ha ilyen történt, akkor miért kérdezel és ha így volt, akkor miért nem írod le az összes fejleményt.
Ostoba kérdés, lepontozott válaszok, elhallgatott részletek. Normál napi ügymenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!