Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tetétek magatokat túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tetétek magatokat túl azon amikor a párotok lelépett külföldre egyik napról a másikra munka ügyben?

Figyelt kérdés

En most sajnos ilyen szituban vagyok es elég nehéz mivel sok ponton passzoltunk sok a közös élmény.

Hivott h majd menjek utana,meg h szeret, de lehet csak azert mondta h igy könnyebb legyen az elvalas még h en megnyugodjak.

Közösen kialakitott életünk volt,sok emlek kavarog a fejemben.

Megdöbbentett ez a szitu arra h ez kb olyan mikor valakit elveszitesz mert meghal vagy a valas lehet még nagyon brutalis lelkileg ha ereznek vmit 3egymás irant es az egész eletuket kidobjak az ablakon es kezdhetik megint nullarol erzelmileg ertem elsosorban.

Nem gondoltam volna h azok akik ilyenen mennek keresztul ilyen brutalis szr erzes.

Szeretik egymást,kiegeszitik egymast de szetmennek.

Aki ilyenen keresztül mennek hogy birjak feldolgozni,meg lelkileg rendbe hozni magukat..?

2021. ápr. 19. 00:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a lényeg hanem az h akik azt tapasztaltak még h vkivel jól osszepasszolnak es hirtelen vege azok lelkileg hogy hozzak rendbe magukat.
2021. ápr. 19. 16:11
 12/19 anonim ***** válasza:
A jól összepasszolás is csak fejben létezik, mert ezek szerint nem
2021. ápr. 19. 16:37
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát pedig de! Ha sok ponton osszeilletek az annak szamit mégha 1ben nem is. De nem ez volt a kérdés.
2021. ápr. 19. 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért nem mentél utána, mert nem passzoltok.
2021. ápr. 19. 17:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Mehetnék utana,felajanlotta de szeretne később gyereket nekem meg nem hianyzik.
2021. ápr. 19. 17:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezt mondtam. Nem passzoltok, szétmentek. Ez így teljesen rendben van.

Nem értem, ha ilyen történt, akkor miért kérdezel és ha így volt, akkor miért nem írod le az összes fejleményt.

Ostoba kérdés, lepontozott válaszok, elhallgatott részletek. Normál napi ügymenet.

2021. ápr. 19. 17:29
 17/19 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet azon érteni ha kérdés mas?
2021. ápr. 19. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:
A kérdés ez. Nem fogod magad túltenni, mert nem mégy utána és nem érdekel hogy mi lesz veletek. Te nem akarsz gyereket, rosszul esett, hogy lelépett, de nem fogsz belehalni. Ha olyan értelmetlen vagy az életben is, mint amilyennek itt látszol, akkor értem a hanyatt-homlok menekülést.
2021. ápr. 19. 18:34
 19/19 A kérdező kommentje:
Te vagy az értelmetlen!
2021. ápr. 19. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!