Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak ti nem aggódtatok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti nem aggódtatok ha munka vagy bármi más miatt külföldre kellett utaznotok 2 hétre, és addig egyedül volt a feleségetek?

Figyelt kérdés

Nekem jövő héten kell elutaznom 1 hétre egy munkahelyi találkozóra. Viszont hiába laknak a párom szülei ugyanabba a városba ahol mi is, mégis aggódok, hogy 1 hétre egyedül kell hagynom. A kollégáim szerint csak túlspilázom a dolgot.

Van itt más is aki a munkahelye végett néha havonta szintén kénytelen elutazni? 1 vagy akár több hétre?

2020. febr. 19. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Ne aggódj, nem lesz egyedül. :))))
2020. febr. 19. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Én ugyan nő vagyok, de nem csak munkaügyben szoktam elutazni, hanem bizony évi 1-2 alkalommal szórakozásból is a barátaimmal. A férjem nem szeret túrázni meg hasonlók, ezekre nem csatlakozik. Nem, nem aggódik, még csak az kéne, hogy ennyire lenézzen, ha így lenne, nem lennénk együtt. Ő is elutazik minden évben, sőt, évi egyszer külföldi fesztiválra is elmegy egy hétre, én sem aggódom. Egyrészt a bizalom alap köztünk, másrészt pedig felnőtt ember, képes magára vigyázni. Semmi értelme nem lenne a kapcsolatunknak, ha ennyire rossz véleménnyel lennénk egymásról.
2020. febr. 19. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van bármi alapja az aggodalmadnak?
2020. febr. 19. 13:11
 4/9 A kérdező kommentje:
nincs, bizalom megvan. Én arra gondolok , hogy biztos akkor történik baj amikor nem vagyok éppen a közelben
2020. febr. 19. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
15%
Nem, mert nincs olyan, hogy kell...
2020. febr. 19. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem van ok az aggodalomra...
2020. febr. 19. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Szóval nem is amiatt aggódsz hogy megcsalni hanem hogy valami más baj történik? Mert óvodás a párod és nem tud vigyázni magára?
2020. febr. 19. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
Miért is vagy vele, ha egy ekkora életképtelen rakás szerencsétlenségnek gondolod?
2020. febr. 19. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam ezen parázni. A feleségem értelmes, talpraesett, felnőtt nő (másképp nem lenne a feleségem), aki tud magára és a gyerekeinkre vigyázni.
2020. febr. 19. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!