Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis magánéleti problémám van amit úgy érzek egyedül nem tudom megoldani. A többi lent. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Szóval, először is 22 éves vagyok, és van egy 11 hónapos kisfiam, akinek külön vagyunk az apjával. Nemrég megismerkedtem egy férfival, aki külföldön dolgozik. Eleinte minden jól is alakult. Sokat beszélgettünk, de semmilyen kapcsolatba nem kerültünk meg. Csak találkoztunk párszor. Viszont mostanában nagyon keveset beszélünk és távolságtartó is lett, amit nem értek. Már eléggé zavar hogy 4 hónapja ismerkedünk és meg mindig nincs semmi közöttünk. Pedig nem rajtam múlik, én kedvelem ot nagyon, együtt tudnek vele lenni. Igaz, hogy gyerekesnek tűnhet, de a Facebookon látom hogy más nők profilját is kedveli. És nem bízom emiatt benne. Szerintetek van értelme folytatni vele a beszélgetést?2019. jan. 5. 18:07
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha ez 4 hónap alatt nem haladt semerre, akkor ezt kár erőltetni, nem érdekled sajnos.
30N
2/7 anonim válasza:
Ennyi idő alatt már a főztödet is megkóstolhatta volna. Viccet félre téve, nem fűznék hozzá nagy reményeket.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a távolságtartása elárulja,hogy másfelé is nyitott lehet,vagy az érdeklődését vesztette el irányodba akàrmilyen okból kifolyólag.Ha ő beszélgetni akar,akkor szerintem azért szóba állhatsz vele.Csak Te is tudd,hogy nyithatsz mások felé is.Fb-ra meg az alapján,hogy ki mit likolgat nem alappznék.Bár ém magy Fb ellenes vagyok.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a gyerek riasztotta el. :(
6/7 anonim válasza:
Ha hanyagol és nem keres, az rossz előjel. Lehet más nő is a képben, akit jobban akar. A Facebook tevékenységei sokat elárulhatnak egy ember "jelleméről"...
7/7 anonim válasza:
Akit meg szeretnénk ismerni azt ne a Fb profil alapján akarjuk megtenni.A barátokat,és ismerősöket is érdemes megkérdezni néha mi van velük,és beszélgetni,minthogy a kitett napi de boldogok vagyunk,minden királyság képére alapozva eldöntsük,hogy biztos igaz is.Így a frissen megismert pasit se a fb oldala napi nézegetés,és kutakodás által kell megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!