Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak én vagyok a hibás?
Kapcsolatunk 7.évében járunk.
Nem szokványos a viszonyunk mivel 4évig "jártunk" csak annak minden kötetlenségével. Össze költözés 3éve volt, ez idő alatt bennem nem vetődött fel a gyerek kérdés ( bár úgy jöttünk össze hogy majd akarunk). Éltem a mindennapokat , dolgoztam ..
Sok gondom volt/van és nem terveztem előre ( eljegyzés lagzi stb..)csak elvoltunk és éltünk egymással..
Amikor ő szóba hozta a gyereket nem tudtam csak azt mondani még most nem akarok, de ha neki ez nem jó elfogadom, és elengedem.
Erről tudott mindvégig most mégis engem hibáztat h nem ezt ígértem.
De ha szóba hozok dolgokat hogy mi gátol, akkor rögtön az a válasz hogy ő a rossz és hibás mindenért és a sorsa h egyedül legyen.
Azért 7 év után már éppen ideje lenne tervezni és egyértelműen tissztázni, ki mit akar, és nagyjából mikor.
Ne raboljátok feleslegesen egymás idejét.
Azért te vagy a hibás, mert hitegeted, különben te sem tudod, mit akarsz.
Ha akarsz babát, akkor már illene pontos tervet felállítani ennyi idő után.
Ha pedig nem szeretnél gyereket soha, akkor mondd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!