Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után az értéktárgyakk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után az értéktárgyakkal mit szokás csinálni?

Figyelt kérdés

Ide értem ezüst fülbevaló, nyaklánc, gyűrű.. egyéb személyes tárgyakkal amiket ajándékba adott az illető, mit szokás csinálni? Elrakják/eladják/kidobják?

(Nem szeretném kidobni, és megtartani sem, gondoltam eladnám vagy tovább ajándékozom de az is olyan amilyen - meg nem haraggal váltunk el! Viszont sokat csalódtam így nem szeretnék emlékeket tőle!)

2021. ápr. 16. 22:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%
Látom nehezebb dolgom lesz mint gondoltam... nem hittem hogy ennyi buta anyagias pasi van. 😞
2021. ápr. 17. 13:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kell mindent elküldeni én gondoskodom a hasznosításukról...
2021. ápr. 19. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!