Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után fogadtad el, hogy nem jön vissza hozzád? Vagy mennyi idő után hagytad abba a reménykedést?
Ő szakított velem, olyan 2 hónap környékén lehetett amikor feladtam. Addig sem zaklattam vagy ilyesmi csak néha beszéltünk, az volt az utolsó.
31/f
Tudtam, hogy vele egy szakítás lesz, nem lehet ezzel játszani. Mégis kiadtam az útját.
Kb 3-4 hét múlva kezdett piszokul fájni a hiánya, addig néha keresett.
Ahogy abbamaradtak a hívások, tudtam tényleg elengedtük egymást.
Mikor eljött a pillanat hogy szakitani fog velem ennyit kérdeztem elöször van 3. vagy nincs? Nyilvan nincs áá dehogy . Aztan rohantam utána mint egy féreg csusztam másztam utána . Minden férfi önbecsülésem félre raktam nem volt hajlandó velem találkozni se ennyivel se tisztelt meg . Utána egy olyan oldalát ismertem meg mint még soha. Nyilvan mindenért én voltam a hibás nagyon magamra vettem . Aztan rengeteget bántott még kerestem olyan dolgokat mondott amit sose gondoltam volna . kerestem 5x hogy üljük le beszéljük meg és én vagyok a zaklató mint kiderült tényleg 3.
Öszintén 2.5 honap után teljesen fel adtam az egészet azota nem kerestem
én még nem vagyok képes másik felé nyitni de megtaláltam önmagam újra és boldog vagyok egyedül is nem bánom hogy igy alakult. egyszerüen nem bizott bennem nem volt képes várni se . Mindig csak a társadalmi normáknak kellet megfelelni . de tenni már nem akart. Rengeteget tanultam legközelebb mit hogyan szeretnék egy kicsit nekem is kinyilt a szemem . 6év közösen mindig az életem része lesz de már nem bánom hogy külön váltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!