Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő után fogadtad el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után fogadtad el, hogy nem jön vissza hozzád? Vagy mennyi idő után hagytad abba a reménykedést?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy miért meg, hogy milyen volt a személyisége mellettem. Mert ha olyan volt, hogy igazából csak nekem ártót akkor szinte nagyon gyorsan mert utána úgy érzem felszabadultam . 27N
2021. ápr. 9. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ő szakított velem, olyan 2 hónap környékén lehetett amikor feladtam. Addig sem zaklattam vagy ilyesmi csak néha beszéltünk, az volt az utolsó.

31/f

2021. ápr. 9. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Engem másfél évig zaklatott az ex, miután elhagytam.
2021. ápr. 9. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Mi most szakítottunk február végén. Megigerte, hogy keresni fog, nem tette. Tegnapelőtt ráirtam, mert volt valami nála ami fontos volt nekem. Kifakadtam neki, hogy mennyire hiányzik, szeretem és sajnálom azt ami történt (pedig nem én hibáztam). Nagyon hideg volt, aztán elkezdett megenyhülni, mondta, hogy legyünk barátok. aztán megbeszéltünk mára egy találkozót. Tegnap viszont kaptam egy panikrohamom, hogy találkoznunk kell. Iszonyatos volt. Másfél órán keresztül fulladtam, remegtem, halálfélelmem volt. Soha nem volt még ilyenem, úgyhogy lemondtam a mai talit, mert ha ez ennyire hatással volt rám, akkor a személyes találka esetén tuti meghaltak volna. Este viszont eljött a kolihoz, ahol fixen látott, de ehelyett a cuccomat felvitte a portálra, lerakta, elment, aztán írt h akarok e egyet cigizni. Mondtam menjen és köszönöm. KB 1 órára rá megírtam neki, hogy köszi mindent amit tanulhattam tőle aztán pedig minden lehető helyen tiltottam (telefon, face, insta). Ma pedig úgy keltem fel hogy vége van és megnyugodtam. Szóval másfél hónap után most ott tartok, hogy nem hogy nem várom, nem is akarom, hogy írjon, keressen, vagy bármi legyen köztünk, mert borzasztóan toxikus volt rám nézve. Mindent ami vagyok a földbe tiport és elfelejtettem, hogy ki vagyok.
2021. ápr. 9. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Mindig mire elfogadom, érkezik egy üzenet egy újabb telefonszámról.. Szerintem már túl lennék rajta, ha nem játszaná ezt havonta..
2021. ápr. 9. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam, hogy vele egy szakítás lesz, nem lehet ezzel játszani. Mégis kiadtam az útját.

Kb 3-4 hét múlva kezdett piszokul fájni a hiánya, addig néha keresett.

Ahogy abbamaradtak a hívások, tudtam tényleg elengedtük egymást.

2021. ápr. 9. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mikor eljött a pillanat hogy szakitani fog velem ennyit kérdeztem elöször van 3. vagy nincs? Nyilvan nincs áá dehogy . Aztan rohantam utána mint egy féreg csusztam másztam utána . Minden férfi önbecsülésem félre raktam nem volt hajlandó velem találkozni se ennyivel se tisztelt meg . Utána egy olyan oldalát ismertem meg mint még soha. Nyilvan mindenért én voltam a hibás nagyon magamra vettem . Aztan rengeteget bántott még kerestem olyan dolgokat mondott amit sose gondoltam volna . kerestem 5x hogy üljük le beszéljük meg és én vagyok a zaklató mint kiderült tényleg 3.

Öszintén 2.5 honap után teljesen fel adtam az egészet azota nem kerestem

én még nem vagyok képes másik felé nyitni de megtaláltam önmagam újra és boldog vagyok egyedül is nem bánom hogy igy alakult. egyszerüen nem bizott bennem nem volt képes várni se . Mindig csak a társadalmi normáknak kellet megfelelni . de tenni már nem akart. Rengeteget tanultam legközelebb mit hogyan szeretnék egy kicsit nekem is kinyilt a szemem . 6év közösen mindig az életem része lesz de már nem bánom hogy külön váltunk.

2021. ápr. 10. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!