Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 honapja szakitottunk az exemmel. Meddig erdemes
remenykedni az ujrakezdesben? O szakitott velem. En vagyok a
lany, o a fiu.
1/13 anonim válasza:
Elmúlt, vége. Felejtsd el, de úgy sem tudod elfelejteni, mert csak a múlt van a fejedben.
Ez a problém mindig, hogy a múltadon rágódsz, ami természetes mert mi más lenne a fejedben, a jövődet nem látod.
Keress minél több új élményt, akármit sportolj, találj egy hobbit és jön egy új ember, egy jobb. Örülni fogsz, hogy vége lett. Felejtsd el. Nem fogod tudni elfelejteni :) De elterelni el tudod a múltról a gondolataid új dolgokkal.
2020. okt. 12. 09:13
Előbb-utóbb jelentkezni fog.Nekem egyik exem 10 év után írt,hogy kezdjük újra.A másik két év múlva.Jelenlegi párommal 2006-ban szakítottunk és 2014-ben kezdtük újra. Tehàt majd ír, de addig élvezd az életet.
2020. okt. 12. 09:22
Ne remenykedj abban, hogy visszajon. Erre igen kicsi az esely. Tudom, h nehez de probalj tovabblepni. Ezzel teszed a legjobbat magadnak.
Akarmi is tortenik ezutan ha megprobalsz tullepni rajta csak nyerhetsz.
2020. okt. 12. 09:46
Ha azóta nem beszéltetek, szerintem ne reménykedj.
Mi 4 hónap után találkoztunk újra, de kisebb-nagyobb kihagyásokkal szinte napi kontaktban voltunk, úgyhogy mindketten éreztük, hogy ez nem igazi szakítás, csak rendbe kell tenni a fejeinkben a dolgokat.
2020. okt. 12. 10:02
5/13 A kérdező kommentje:
Neha beszeltunk csak de mar egy honapja nem.
Ne reménykedj! Te akarsz lenni a pótlék, akihez vissza lehet menni dugni, ha nem jött össze semmi mással?
2020. okt. 12. 10:15
Én végigcsinàltam egy pár újrakezdést.
Egyik sem müködött, csak újabb sebeket okoztunk egymásnak.
2020. okt. 12. 11:28
Te mennyi időt szeretnél elvesztegetni egy olyan emberre, aki nem szeret téged?
2020. okt. 12. 12:05
Semeddig. Felejtsd el,zárd le,mert így nem tudsz továbblépni. Ha szeretne hiányoznál neki,nem tudna ennyit várni,na meg nem szakítottatok volna akkor,hanem helyre teszitek a gondokat. Ilyenkor csak addig szoktak visszamenni amíg nincs más,vagy épp nem jött össze azzal,aki miatt lépett,ez már sosem lenne kapcsolat,ne akarj 1 pótlék lenni,kezdj inkább tiszta lappal,szerintem sokkal jobban jársz.Nekem is voltak ilyen újrapróbálkozásaim az exemmel konkrétan 3x mert annyira szerettem és bíztam hogy jobb lesz,de mindig hátha szúrt és mellettem ismerkedett,legutóbb letiltottam mindenhonnan és bármilyen szar is ebben az életben mi már nem fogunk semmilyen kapcsolatban lenni,mert nekem nem azért kell valaki hogy stresszt hozzon az életembe és lelkileg tönkre tegyen,ennyi idő alatt eljutottál oda hogy könnyebb lehet elengedni mintha megint belemennél vele bármibe is aztán megint csalódnál,sokkal rosszabbul lennél utána,és ahogy olvastam itt ugyanúgy a 99%-nak nem működik ez az újrakezdés szenvedés dolog...
2020. okt. 12. 15:08
2020. okt. 12. 19:22
Kapcsolódó kérdések: