Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 3 honapja szakitott velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 honapja szakitott velem a parom, o a fiu, en a lany. Nekem azt mondta sosem kezdi velem ujra, a kozos baratainknak a szuleinek azt hogy kesobb talan ujramegprobaljuk.Remenykedjek meg?

Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 20:43
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha kell anyagilag szivesen segitett barmiben amig volt munkaja, a szulei csalnak hozzajuk. Sok volt a vita, hiszti, veszekedes.
2020. szept. 13. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt miért akarod újrakezdeni? Másrészt nem kell mindent elhinni, amit hallasz, ez csak rajtatok múlik.
2020. szept. 13. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert nagyon szeretem, es szerintem ha megbezselnenk a dolgokat mukodne. Nem hallottam, lattm is, bizonyitek is van ra.
2020. szept. 13. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Felesleges reménykedned, ha szeretne 3 nap múlva vissza jött volna. Amit írtál, az alapján szar kapcsolatod volt, minek akarnád újra? Nem zavarna, ha azért, mert dugható vagy majd visszajön, ha nem lesz jobb?
2020. szept. 13. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy neked mit mondott, szóval szerintem ne.
2020. szept. 13. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Exem azt mondta a haverjainak, hogyha az új nővel nem jönne össze visszajönne hozzám. Nekem azt, hogy látni sem akar. Még ha úgy is volna, hogy visszamenne hozzád volt egy ok, ami miatt vége lett. Jobban jársz, ha továbblépsz
2020. szept. 14. 02:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!