Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal ha kiderülne róla hogy amíg te dolgozol napközben/éjjel, addig ő sexchatelget?
Figyelt kérdés
18.000 szamlakat kap honapok ota, de sose ertettem miert.
Ma megkertem mutassa meg a szamlat, alig akarta, remegett, ideges lett hogy szakít. Aztan meglattam.. vegem..
2021. ápr. 9. 15:17
21/27 anonim válasza:
Aki nem erti, elo webcam. Percdijas, szolgaltatas.
22/27 anonim válasza:
Sajnálom kérdező! Majd lesz jobb , hidd el. Sajnos egyre több a beteg ember és nehéz kiszűrni az ilyeneket.
23/27 anonim válasza:
Jó hogy még most kiderült,ne sajnáld...
24/27 anonim válasza:
Ismételten gratulálnék neked is a párválasztáshoz.
25/27 anonim válasza:
#16, megértem, teljesen jólt tetted. A kissrácot én is sajnálom, de majd elmosódik benne az emléke.
26/27 anonim válasza:
maximum a pénz miatt ... Az meg , hogy élő videókat néz kevésbé zavarna mert még mindig jobb mint a kata vagy a mariska akiket meg is csalnak élesben..
27/27 anonim válasza:
26-os, a szexchat pontosan olyan ordas megcsalás, mint a fizikai, ráadásul sunyi és gyáva dolog is, mert ahhoz nincs vér a pucájában, hogy felszedjen valakit, és titokban megszervezze a randit egy lakásban, de a monitor előtt ülve pénzért bámulni a nunikat és rejszolni napestig ez kábé egy kamaszfiú érzelmi szintjén mozog. Alapvető, hogy lapát. Hiába szerette meg a kisfiad őt - pár év múlva majd ő mutatja meg neki a kedvenc webcamos oldalait és majd így neveli az életre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!