Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok szinte minden éjjel vele?
Régóta szakítottunk, több mint egy éve. Pontosabban ő szakított. Több évig jártunk és első szerelem volt mindkettőnknek. Nagyon érzelemdús volt mindkettőnknek. Az utolsó 1 évben sok volt a veszekedés. Azért hagyott el, mert ő már felnőttnek érezte magát, én meg szerinte még gyerek vagyok. Többször is elhagyott az együttlétünk alatt, de később mindig meggondolta magát. Mindig talált valami okot, hogy szakítson. Valamit, amibe beleképzelhette, hogy miért nem jó neki velem. Volt hogy másnap vagy néhány nap után már megbánta. De végül elhagyott végleg.
A szakítás után még barátságba akart lenni, de ez nekem nem volt jó. Túlságosan kötődtem hozzá és nem tudtam volna elviselni, hogy úgy legyek vele, hogy ő már kitudja kivel van vagy kavar. Annyira összevesztünk, hogy teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat.
Egy darabig jobban éreztem magam. Sokszor az is felkavart, ha megtudtam róla valamit, vagy megláttam egy képen. Érzelmileg mindig felzaklatott a szakítás után is. Az a nyomasztó gondolatom támadt egy ideje, hogy mintha ő lenne nekem az igazi. Csak hát sosem fog ez beteljesedni és már vége. Miután megszakadt minden kapcsolat, egy darabig jobban éreztem magam. Utána azt vettem észre, hogy rendszeresen ő van az álmaimban.
Egyszerűen nem tudok rajta túllépni. Próbáltam ismerkedni, de sikertelenül. Nem is nagyon tudom elképzelni, hogy kialakuljon valakivel valami.
Tudnátok tanácsot adni?
A kérdésedet meg is válaszoltad azzal hogy nem tudsz továbblépni, mert még mindig érzel iránta.
Mit lehet tenni, annak ellenére hogy nem találkozol vele?
Ez így baromira nehéz lesz. Mert gondolom, tele vagy megválaszolatlan kérdésekkel, amikre szeretnél őszinte válaszokat. Tüske van benned emiatt.
Igazából ő viselkedett gyerek módjára, nem te.
Mit tehetnél?
Ne erőltetve ismerkedj. Járj el valami nagyobb közösségbe pl. valami hobbi végett, vagy hasonló dolgokkal foglald le magad, ahol több embert megismerhetsz, hagyd magad sodródni és kialakul valami.
EZ csak vágyálom, azért álmodsz vele. Én is sokszor álmodok.
Szinte szóról szóra ugyonígy érzek én is még mindig az exxel kapcsolatban. igaz mi még csak közel fél éve mentünk szét, annyira erős kötődést érzek még mindig, hogy egy jó darabig nem tudnék mást szeretni. Pedig nekem is fontosak az érzelmek. Neki már van pasija. De ugye utólag okos az ember és kezdi ,,értékelni", hiányozni, ami nincs neki. Egyébként én se ,,merem" nézni pl a fb-t, mert felkavar ha látok róla képet. Nem mintha csúnya lenne... túl szép. Közel 4 hónapja nem voltam fb-n e miatt. (Tudom a tiltás lenne a célravezető, de nem megy..) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!