Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 hónapja külön vagyunk exemmel, mégis minden éjjel álmomban látom. Mi segíthetne abban hogy elfelejtsem? Mi lehet ennek az oka, hogy tisztán látom az arcát, és hallom a hangját?
Átérzem, én 2 hónapja mentem szét a barátommal és minden éjjel vele vagyok, pedig őszintén szólva nem hiányzik, közös döntés volt a szakítás. Mégis mindig látom, hallom őt. Reggelente ez mellkasi szorítással is jár, mert feltépi a sebeket újra és újra, hisz álmomban többnyire boldog vagyok vele.
Kitartást.
Remélem Te, én, és mindenki aki átélte ezeket a fájdalmakat, idővel találni fogunk egy boldog, megbízható kapcsolatot egy csodás emberrel. :)
Bármi van írj privátban, beszélgethetünk is, ha segít neked.
21L
Velem is ez a helyzet és borzasztó arra ébredni hogy nem is vagyunk együtt.
De álmomban minden rendben van velünk,erre felkelek és szomorú leszek hogy csak álom volt.. és így még nehezebben indul a reggel..
Minden nap így fekszem le had legyen nyugtom legalább álmomban, nem akarok vele álmodni mert fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!