Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja szakított velem, mert nincs kész kapcsolatra. Éjjel azt írta, hogy szeret. Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudja megindokolni a szakítást, hanem így ennyivel letudta. Én elkezdtem kiposztolni, hogy kikkel vagyok folyamatosan, akikkel kavartam anno. Tegnap este elment piálni és megírta egyéjszakást akarna valakivel de nem, mert nem menne neki úgysem. Meg hogy szakított de szeret.
Szóval így az ilyennel mit kéne csinálnom?
2020. jún. 10. 11:49
1/5 anonim válasza:
Semmit, keresni egy olyan férfit, aki képes normalisan menedzselni a kapcsolatát, nem pedig osszejon valakivel, majd szórakozik a másik érzéseivel.
2/5 anonim válasza:
Neked jó ez a kapcsolat?
Jó így ahogy van?
Örülsz neki, jól érzed magad benne, boldog vagy?
Ha ez neked jó és vele maradsz akkor nincs miről beszélni, akkor az összes ilyen hülyeségét szépen elnézed.
3/5 anonim válasza:
Te is szánalmasan viselkedsz a posztolgatásaiddal és ő is. Mivel már szakítottatok, ezért a legcélszerőbb letörölni egymást közösségi oldalról.
4/5 anonim válasza:
"Én elkezdtem kiposztolni, hogy kikkel vagyok folyamatosan, akikkel kavartam anno."
Hát, csoda hogy még szeret. Ez szánalmas.
5/5 anonim válasza:
O se tudja mit akar, ezekbol lesznek az együtt vagyunk másfél eve de szakitottunk mar vagy 30x cimu párkapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!