Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogy rendezted az életed?
Figyelt kérdés
Ha te költöztél oda volt párodhoz és ott dolgoztál, szakítás után hova koltoztel, mihez kezdtél pláne több éves kapcsolat után.2021. ápr. 2. 11:52
1/2 anonim válasza:
Kulfoldon eltem a volt párommal.
Hazajottem. Kerestem munkat albit masik pasit.
De ez eloszor forditva volt.
Azaz itthon szakitottunk a magyar párommal igy kimentem kulfoldre lett albi melo pasi is.
Es ezek ugy általánosak
Erettsegi utan szakitas. Aztan kulfold. Kulfoldon szakitas, autobaleset aztan itthon masik pasi fosuli.
Aztan szakitás megint kulfold. Aztán ott is szakitas ujra itthon..
Szoval en általában orszagokat váltok egy szakitas kereteben ugy nez ki.
Most éppen itthon vagyok magyar sraccal..
2/2 anonim válasza:
Ilyenkor 33 alatt szülők segítsége a felett pedig van annyi spórolt pénze az embernek,hogy valahol kihúzzon 1-3hónapot,addig az álláskeresési is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!